Magazin > VIP
47798 ogledov

Saška iz šova Ljubezen po domače: “Jaka je bil v prejšnjem življenju enocelično bitje”

saška Omeragič
Padale naj bi žalitve.

Fotografinjo, umetnico ličenja in model Saško Omeragič je kandidat šova Ljubezen po domače, Jaka Hafner, močno razočaral z izjavo, da njegove kandidatke niso 'glih neke lepotice'. To je 25-letnik izustil med zmenkom z Vildiano, ki je njegovemu bratu Gašperju dala košarico, ker je želela bolje spoznati Jako, a jo je ta na tem zmenku takoj razočaral, saj so ga zanimale žgečkljive teme. Vildiana se je nato vrnila h Gašperju.

Saška, ki je ena od Jakovih kandidatk, je za Žurnal24 povedala, da jo je ta izjava globoko prizadela. “Če bi vedela, kaj bo izjavil, bi brez besed in kljub pogodbi zapustila šov, saj je pokazal nespoštovanje do žensk, tudi do svoje matere! Prav tako menim, da je bil v prejšnjem življenju enocelično bitje in je to bil verjetno prehud preskok!”

Kaj si misli o teh besedah, je Saška povedala tudi Jaki, ki se je na njeno sporočilo menda odzval z žalitvami. Naj spomnimo, da so šov snemali poleti. “Jaz njega zaznavam kot psihičnega nasilneža, ki mora ves čas ukazovati. Ukazoval bi celo ženski, ki je v življenju vse sama ustvarila, on pa ni ustvaril še nič. Vrti se okoli lastnega popka in pametuje,” nam je še zaupala tekmovalka šova in dodala: “Gnusi se mi, da sem sploh sodelovala v tem šovu.”

ljubezen po domače, jaka hafner | Avtor: Pop TV Pop TV

Jaka: Naj me že enkrat pusti pri miru

Jaka je za naš medij Saškine izjave zanikal. Pravi, da ni dobil nobenega sporočila in da je ni žalil.

“Žalil? A je f******. Naj najprej pomete pred svojim pragom. Dovolj dela ima sama s sabo. Glede na to, da ves čas poudarja, da nikogar ne obira ... Poznam veliko ljudi, ki bi lahko povedali, kako je pljuvala po meni. Naj se neha obremenjevati z mano,” pravi Jaka, ki je na vprašanje, ali mu je danes žal, da je tako nešarmantno pokomentiral svoje kandidatke, odgovoril: “A so lepotice? To je bilo moje mnenje, nikoli pa nisem rekel, da so grde.”

Kako se je ljubezenska zgodba med Saško in Jako končala v šovu, še ni znano. Doslej se je zdelo vzdušje pri Hafnerjevih prav rožnato in videti, kot da je Saša njegova favoritka. Parček se je celo poljubljal. Oddaja je na sporedu ob petkih. 

Komentarjev 4
  • Vesna Dolšak 15:09 28.junij 2019.

    On pa tak lepotec, ja. Hahahaha. Ta je res en bumbar. Srečen bi lahko bil, če bi ga katera od teh sploh hotela.

  • Majazmaja 14:49 08.april 2019.

    Dejansko je imel tale tip prav, sicer pa, če se malo zazre vase, vse so še predobre zanj in za brata. Nobena ni neka lepotica, z izjemo tiste komičarke iz Krškega nobena ni niti zabavna niti jih ne odlikuje neka ...prikaži več inteligenca. Saška je vsaj meni lepa samo na fotografijah, ki pa jih pred lansiranjem v javnost močno obdela, drugače pa za 40+ letnico izgleda v obraz precej utrujeno. In da se 'bori' za skoraj 20 let mlajšega 'pubertetnika' ... Đizs, ženska! Za samopromocijo so tudi drugi kanali.

  • leonardo 13:23 08.april 2019.

    Vsi, ki v tej oddaji sodelujejo so bili v prejšnjem življenju enocelična bitja!