Magazin > Film & Glasba & TV
10211 ogledov

Ljubezen po domače: Je eden od kandidatov svinger?

moški, dve ženski, trojček, v troje Žurnal24 main
Takole se je izvlekel, mu verjamete?

V šovu Ljubezen po domače vročih tem ne manjka. Tokrat je bil na tapeti Tomaž. Dragana, ki se bori za njegovo srce, je po pregledu njegovega Facebook profila namreč ugotovila, da je všečkal stran za svingerje. 

"Naj ljudje počnejo, kar hočejo, kar želijo, kar jim paše, definitivno pa ne želim imeti fanta, ki mu je to všeč. /.../ Upam, da ne načrtuje skupnih podvigov v postelji," je bila ogorčena, medtem ko Patricija ni vedela, kako bi se odzvala v takšni situaciji. 

ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Dragana je Tomaža kasneje tudi soočila s svojim odkritjem. "To me je res tako grozno zmotilo, da nisem vedela, kaj naj," mu je med drugim rekla, Tomaž pa ji je pojasnil: "Nisem svinger, je pa res, da imam všečkane različne strani, od istospolnih partnerjev, Playboyevih strani do raznih misic, ker te strani obiskuje dosti ljudi. S tem si želim zagotoviti čim več ogledov mojega profila, zato ker z mojim profilom tudi tržim." Dragana je ob tem pripomnila: "Samo upam, da se zavedaš, da to vpliva na zunanjo podobo."

Pa vi, verjamete Tomaževi razlagi?

ljubezen po domače, jaka hafner Magazin Tekmovalka Ljubezni po domače pokazala bradavičke
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice