Magazin > VIP
9598 ogledov

Ljubezen po domače: Takšnega pogovora v našem šovu še ni bilo …

jaka hafner Pop TV
Jaka Hafner preseneča.

Kandidat šova Ljubezen po domače, Jaka Hafner, je včeraj na zmenek peljal Tejo, ki je bila najhitrejša pri pobiranju jabolk. 
Zmenek se je začel nedolžno, končal pa z vročim pogovorom o njegovih željah v postelji. Teja ga je namreč vprašala, kaj mu je pri seksu pomembno. “Najprej predigra, da punco omehčaš, da se prepusti, da si ta prava, mokra pa to. Zelo nerad s kondomom seksam. To je tako, kot bi šel na sladoled in bi ga skozi steklo lizal. Rad pa vidim, da me punca preseneti, pa mi da v r**,” ji je brez zadržkov razložil 26-letnik.

Teja je po tej “izpovedi” povedala, da je izjava ni presenetila, ni pa si mislila, da mu je všeč analni seks. 

jaka hafner | Avtor: Pop TV Pop TV

Pogovor o tej temi se je nadaljeval. Jaka je svojo izbranko nato namreč vprašal, kaj ji pomeni seks v zvezi. Teja mu je odgovorila, da ji je seks pomemben in mu postavila enako vprašanje. Jaka ji je odgovoril v svojem stilu … “Meni seks v zvezi pomeni izkazovanje čustev. Seks ni šport, ampak izkazovanje čustev do neke osebe. Pa da so jajca prazna.”

Kakor koli že, par se je med pogovorom nasmejal. Teja je na svojega izbranca naredila dober vtis. Jaka je po zmenku namreč povedal, da je dobila “plus točke”.

jaka hafner | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 2
  • marsal 15:45 23.marec 2019.

    meni se zdi, da bo še dolgo obdeloval Desanko .