Magazin > Film & Glasba & TV
6925 ogledov

Ljubezen po domače: Tako nekavalirsko je Milan pokomentiral poljub

milan teržan Pop TV
Milanove izbranke so prave lisice.

Izbranke Milana Teržana se za srce Poptevejevega ženina borijo z vsemi svojimi čari. Najbolj vztrajna je pri osvajanju Rasema, ki je Milanu na senik, kjer spi, prinesla jutranjo kavico in mu na usta pritisnila poljub. Milana je to pozitivno presenetilo. Rasema je to priložnost izkoristila tudi za obrekovanje svojih konkurentk. “Vidim, da te punce ne bi nič delale. One bi tebe imele, da jim financiraš izlete, da bi z njimi hodil naokoli, ko bi zmanjkalo denarja, pa bi dobil nogo. Hermina je ves čas na telefonu in čiku, Irena rada klepeta … Sam razmisli in odpri oči, kaj in kako.” Milan je nemo kimal in ji v slovo dal poljub. “Bil je zelo strasten poljub. Kar trepetal je od sreče. Moram priznati, da tudi meni ni bilo vseeno,” je povedala Ema, Milan pa je poljub pokomentiral takole: “Poljub je bil kot starejša gospa. Če bi bila mlada, bi bile ustnice še sladke, tukaj pa ni več tiste sladkobe.”

milan teržan | Avtor: Pop TV Pop TV

Sicer je z vsemi žavbami namazana tudi Irena. Vesna je dekletoma povedala, da jo je zmenek z Milanom razočaral, ker ji ni hotel povedati, ali mu je všeč oziroma kakšne so njene možnosti, da osvoji njegovo srce. In kaj je na to rekla Irena? "Morda ne želi užaliti in noče povedati direktno," je dejala in se pozneje v kamero pohvalila, da ji je dal Milan na zmenku jasno vedeti, da je favoritka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.