Magazin > Film & Glasba & TV
14821 ogledov

Ljubezen po domače: Tekmovalki očital, da je pošiljala gole fotografije in ne le njemu!

Ljubezen po domače Voyo/ zurnal24.si
Kandidat tekmovalki očital potezo, s katero ga je sprva pritegnila.

Tomaž Bizjak, podeželski junak, ki svojo srečo išče v šovu Ljubezen po domače, je gledalce šokiral s podatkom, za katerega je tekmovalka Eva, ki se bori za njegovo srce, upala, da bo ostal samo med njima. Tomaž je namreč že v prejšnji oddaji priznal, da se je z Evo pogovarjal že prej, preko socialnih omrežij, tokrat pa je razkril, da mu je svetlolaska pošiljala gole fotografije in to zelo nadzorne, kot je povedal za naš portal.

ljubezen po domače Magazin Jeza v šovu Ljubezen po domače: Gašperjeva in Jakova mama ogorčena

"Kasneje, na hitrih zmenkih sem izvedel, da je gole fotografije pošiljala tudi drugim kandidatom šova Ljubezen po domače, a sem jo vseeno povabil na kmetijo, saj mi je to predstavljalo izziv, želel sem videti, kakšna je prava Eva," je za Žurnal24 povedal Tomaž.

Saška Omeragič Magazin Ljubezen po domače: Tekmovalka zaradi oddaje trpi že pet mesecev

V oddaji pa se je izkazalo, da Tomažu Eva v živo ni pisana na kožo in da si nimata kaj pametnega za povedati. To ji je tudi povedal, kar je Evo tako prizadelo, da se sploh ni več želela truditi za njegovo pozornost. "Mi bo postalo še žal, da sem tebe povabil na prvi zmenek. Bi moral kakšno drugo očitno, bi mi kaj več povedala … Če boš tako nadaljevala, boš šla pač prva domov. Očitno ti ni zame,"  je bil strog Tomaž, medtem ko so se druga dekleta spraševala, zakaj se je pred oddajo sploh spustil v virtualne pogovore in zakaj ji posveča toliko pozornosti. No, očitno Eva že ima atribute, ki so pritegnile Tomaža ...

Komentarjev 2
  • Majazmaja 15:56 17.marec 2019.

    S to žensko pa ni nekaj ok ...

Sorodne novice