Magazin > Film & Glasba & TV
16462 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidat na zmenku z govoricami razočaral dekle, tri pa so se izločila kar sama

tomaž bizjak, eva POP TV
Sedaj je jasno, katera dekleta in kateri fantje bodo kandidate šova Ljubezen po domače lahko obiskali na njihovih domovih.

Na zmenkih je bilo pestro. Najbolj zanimivo je bilo opazovati zmenek Tomaža Bizjaka in Eve. Ta je svojemu izbrancu prinesla izvirno darilo. Ker je izjavil, da si želi postati oče punčke, mu je Eva kupila punčko – igračo seveda. Zmenek se je tako začel pozitivno, nato pa je Tomaž spremenil temo. "Preko Facebooka si se mi zdela drugačna. Ven prihajajo različne govorice. Zdaj bi rad spoznal tisto pravo Evo,“ je povedal.

Tomaž Bizjak | Avtor: POP TV POP TV

Kandidata je zmotilo, da se je Eva zanimala tudi za kmeta Miho. "Ko sva se s Tomažem začela spoznavati preko Facebooka, sem si premislila. Pa kaj? se sprašuje kratkolaska, ki je bila nad prvim srečanjem s svojim princem zelo razočarana. Po srečanju je izjavila, da je pričakovala lep zmenek, a se je vse vrtelo okoli iste teme.

tomaž bizjak, eva | Avtor: POP TV POP TV

"Po Facebooku je govorila ene stvari, v resnici se dogajajo druge stvari. Rad bi razčistil,“ je še povedal Tomaž, ki je Evo na koncu kljub temu povabil na svoje posestvo, predvsem zato, ker bi se rad pogovoril. Poleg Eve bodo Tomaža lahko bolje spoznale tudi Patricija, Dragana in Anja.

Tri dekleta pa so šov zapustila prostovoljno. Kaja, ki se je lani potegovala za srce kmeta Renata Lužarja, je Jaku Hafnarju na zmenku povedala, da ga ne more obiskati za en teden, košarico pa je dobil tudi njegov brat. Vildiana je na zmenkih spoznala, da Gašper pač ni pravi zanjo. Tudi Miha se je moral posloviti od enega od deklet. Izbor mu je olajšala Maja, ki ima otroka in zato ne more za sedem dni k Mihu.

Jaka je k sebi domov na koncu povabil "ta drugo“ Kajo (Grozina), Tejo, Anjo in Sašo, Gašper pa Andrejo, Ano, Patricijo in Karin. Milan Teržan je domov poslal Silvo, k Mihi pa se bodo za nekaj dni vselile Barbara, Anica, Ksenja in Leonida.

Edina ženska med kandidati, Darja Tomažin, pa vse upe polaga v Nejca, Metoda, Marka in Branka.

Komentarjev 1
  • Avatar Millikanta
    Millikanta 00:31 10.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top