Magazin > VIP
23088 ogledov

Med rjuhami: Vroča fotografija Renata in Tamare iz Ljubezni po domače

Tamara Korošec POP TV
Golobčka sta posnela zelo intimno fotografijo.

Renato Lužar in Tamara Korošec, ki sta se zaljubila v prejšnji sezoni šova Ljubezen po domače, letos pa bosta zvezo zapečatila s poroko, s svojimi oboževalci rada delita številne intimne trenutke. Tako sta konec lanskega leta iskreno spregovorila o težavah, ki pa sta jih z veliko ljubezni uspešno prebrodila. "Malo je zaškripalo, a se nam je zdelo smiselno potruditi, saj sva se zavedla, da tega, kako sva se spoznala in kaj vse sva dala skozi, ne bova več doživela. V vsaki vezi so vzponi in padci. Midva pred tem nikoli nisva bila v tako resni zvezi in živela z nekom, zato je vse to za naju dokaj novo. A sva se potrudila in načrti ostajajo enaki, drugo leto se poročiva. /…/ Enkrat je en malo bolj kriv, drugič drug, a tega ne bi razlagala javno, tudi z Renatom sva tako dogovorjena. Poleg tega naju imajo številne mlade punce za vzor, zato se mi ne zdi prav, da bi svojega parterja javno ogovarjala," nam je takrat pojasnila Tamara.

doroteja, renato lužar Vroče! Magazin Opa! S tem je Tamara iz Ljubezni po domače nekoč služila

Da je v njuni zvezi ponovno vroče, ne skrivata, kako zelo, pa so se njuni Instagram sledilci lahko prepričali z objavo nedavne fotografije, na kateri Renato v postelji grabi Tamarino ritko, ki je odeta le v spodnjice. "Petdeset odtenkov sive, gremo malo podžgati Instagram," je ob fotografiji zapisala Tamara in v enem dnevu prejela že več kot 1500 všečkov. Temnolaska pravi, da sta fotografijo objavila bolj za zabavo, da pa je med rjuhami pri njiju tudi sicer tako vroče kot na fotografiji. 

Veliko bolj klasična pa bo njuna poroka, saj si Tamara na poročni dan želi biti princesa in ne vroča mačka, kot je na Instagramu. "Poročiva se poleti, točnega datuma še ni se še odločava, saj je poleti malo več dela in je zato potrebno uskladiti z delom na kmetiji. Začela sva s poročnimi oblekami, šla bova na več koncev, nato pa se bova odločila, kaj nama najbolj ustreza. Želiva si velike poroke, na gradu, s kočijo, tako da bo res nekaj posebnega. Zagotovo nekje na Štajerskem, morda Ptujski grad. Datuma ne bova skrivala, tako da, če si bo kdo želel, bo lahko prišel tudi pogledat," nam je poročne načrte pred kratkim izdala Tamara.
 

jože rožen Magazin Ljubezen po domače: Zanj je POP TV naredil izjemo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

fifty shades of grey 😎😈😜 ma hajde da malo zapalimo insta 😎😎😂

A post shared by TAMARA 😎🐾 (@tamarakorosec) on

Komentarjev 1
  • Avatar Kristensa
    Kristensa 00:22 05.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top