Magazin > VIP
3974 ogledov

Ljubezen po domače: Sta Tamara in Renato že izbrala poročni obleki?

Tamara Korošec POP TV
Spor je očitno dokončno zglajen in mlada golobčka se že pripravljata na enega najlepših življenjskih dogodkov.

Renato Lužar in Tamara Korošec, ki sta se spoznala in zaljubila v šovu Ljubezen po domače, se bosta letos le poročila, čeprav je med golobčkoma novembra prišlo do manjšega spora, po katerem je za kratek čas kazalo, da iz poroke ne bo nič, a sta mlada zaljubljena spor kmalu zgladila. 

renato lužar Magazin Tamara in Renato: Po ljubezenski krizi sedaj objavila to!

"Malo je zaškripalo, a se nam je zdelo smiselno potruditi, saj sva se zavedla, da tega, kako sva se spoznala in kaj vse sva dala skozi, ne bova več doživela. V vsaki vezi so vzponi in padci. Midva pred tem nikoli nisva bila v tako resni zvezi in živela z nekom, zato je vse to za naju dokaj novo. A sva se potrudila in načrti ostajajo enaki, drugo leto se poročiva. /…/ Enkrat je en malo bolj kriv, drugič drug, a tega ne bi razlagala javno, tudi z Renatom sva tako dogovorjena. Poleg tega naju imajo številne mlade punce za vzor, zato se mi ne zdi prav, da bi svojega parterja javno ogovarjala," nam je takrat pojasnila Tamara.

renato lužar Ljubzene po domače Magazin Renato in Tamara: Znano, kako se je razpletla njuna ljubezenska kriza

Sedaj pa so se priprave na veseli dan očitno res začele, saj sta bodoča zakonca že pomerjala poročne obleke in to objavila tudi na Instagramu. "Poročiva se poleti, točnega datuma še ni se še odločava, saj je poleti malo več dela in je zato potrebno uskladiti z delom na kmetiji. Začela sva s poročnimi oblekami, šla bova na več koncev, nato pa se bova odločila, kaj nama najbolj ustreza. Želiva si velike poroke, na gradu, s kočijo, tako da bo res nekaj posebnega. Zagotovo nekje na Štajerskem, morda Ptujski grad. Datuma ne bova skrivala, tako da, če si bo kdo želel, bo lahko prišel tudi pogledat," nam je poročne načrte izdala Tamara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

What do you mean? 💛 #weddingdress #wedding #love ❤ @porocnikoticek 👌👌

A post shared by TAMARA 😎🐾 (@tamarakorosec) on

 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 12:03 30.januar 2019.

    Ne onadva, ampak Renatova mamica! Pa priči tudi: njena bo dr. Štern, njegova pa La Toya.

Sorodne novice