Magazin > VIP
46137 ogledov

Šok v šovu Ljubezen po domače: Tako debelo je ob tej novici pogledala voditeljica

ljubezen po domače, vesna šošterič
1/2
POP TV
Vesnina zgodba se od Jožkove precej razlikuje.

V prvi oddaji tretje sezone šova Ljubezen po domače je poleg novih ljubezni željnih kandidatov nastopila tudi Vesna Šošterič, ki je sorodno dušo iskala v 2. sezoni.

Tanja Postružnik Koren med njimi znan obraz Magazin Ljubezen po domače: POP TV predstavil kmete, ki bodo v 3. sezoni!

Izbrala je Jožka, ki pa se je po snemanju odločil, da se na njeno kmetijo ne bo več vrnil. "Nekaj na silo je hotela vse. Meni pa to ni ustrezalo. Takoj je želela imeti otroke. Rekel sem ji, da z nekom, ki ga poznaš en mesec, ne moreš imeti otrok. Osebo želim najprej spoznati. Odločil sem se, da zaključiva, ker mi to ni odgovarjalo,“ je svojo odločitev razložil za naš portal.

Še več o njegovem pogledu na njuno ljubezen, si lahko preberete TUKAJ.

ljubezen po domače, vesna šošterič | Avtor: POP TV POP TV

Vesna je včeraj slabo novico razkrila voditeljici šova Tanji Potružnik Koren, ki je ob slišanem obnemela. Vsaj videti je bilo tako … Vesnina zgodba, zakaj ji je ženin ušel, pa se od Jožkove precej razlikuje. "Ni bil zato, da bi bil pri meni. Je rekel, da ne bo tukaj, da je prevelika kmetija. Sem mu rekla, da to ni težava, saj se vse strojno dela. Pa je rekel, ne bo kosil, pa ne bom tega, pa da bo raje samski. Pa sem rekla, pa bodi samski,“ je izjavila Vesna, ki je sedaj v zvezi z Mihom, ki ga je prav tako spoznala v šovu Ljubezen po domače. "Zdaj je pa vse drugače. Sem našla boljšega in bolj pridnega,“ je še dodala.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.