Magazin > VIP
79486 ogledov

Ljubezen po domače: Jožko nam je razkril, zakaj je končal zvezo z Vesno

Vesna Šošterič POP TV
Že konec marca je bilo jasno, da Vesna Šošterič ni izbrala pravega.

Vesna Šošterič iz šova Ljubezen po domače je za naš portal že konec marca razkrila, da ji je kandidat, ki ga je na koncu šova izbrala, pobegnil. Sedaj je jasno, da je bil to Jožko, v katerega se je kmetica zagledala že na prvem zmenku.

vesna šošterič Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Govori se, da je Vesna "nabasala na idiota"

Njena ljubezen pa je bila za mladeniča očitno malce preveč vroča …

Jožko je za naš portal razkril, zakaj se je odločil, da konča zvezo. "Nekaj na silo je hotela vse. Meni pa to ni ustrezalo. Takoj je želela imeti otroke. Rekel sem ji, da z nekom, ki ga poznaš en mesec, ne moreš imeti otrok. Osebo želim najprej spoznati. Odločil sem se, da zaključiva, ker mi to ni odgovarjalo. Jaz grem počasi. Na hitro ne gre nič. Treba je počasi, spremljati stvari, popravljati, pogovarjati se, če nekaj ni v redu … Ne moreš začeti z otroki, se ločiti in nato otroci trpijo in so težave,“ je za Žurnal24 povedal Jožko in dodal, da je po šovu na Vesnini kmetiji preživel en teden, nato pa odšel. "Pozneje me je še nekajkrat poklicala, zdaj pa že nekaj časa ne, kar se mi zdi tudi prav. Končala sva, kaj bi pogrevala stare zgodbe,“ pravi Jožko, ki je tako kot Vesna tudi sam na novo zaljubljen.
Ljubezen po domače Finale šova Magazin Finale šova Ljubezen po domače: Katere ljubezni so obstale in katere razpadle? Vesna Šošterič Ljubezen po domače Magazin Vesna za intervju zahtevala 10 tisočakov
Komentarjev 8
  • Jožkooo 22:36 26.junij 2018.

    Vesninaljubezenska zgodba zmaga: https://www.youtube.com/watch?v=RJKToVxexJ0 :)

  • TistoPravo 09:41 26.junij 2018.

    Izobraževanje ne škodi ne enemu ne drugemu. Ko bo tega dovolj, se sploh odločt ne bo treba

  • Majazmaja 09:25 26.junij 2018.

    Jožko je bolj 'nežen', ona pa možača, ki rabi samo spermij - zaželjeno je, da XY. Če bo XX, bo pa že poskrbela, da bo možača, ki bo dobro vihtela sekiro, mačeto, motorko, kramp, lopato itd.