Magazin > VIP
42406 ogledov

Ljubezen po domače: Govori se, da je Vesna "nabasala na idiota"

vesna šošterič POP TV
Govori se, da naj bi imela Vesna Šošterič zaradi šova Ljubezen po domače velike težave.

"Vesna  je nabasala na idiota, ki jo je čez celotno snemanje maltretiral, celo fizično bo do nje nasilen, ded se ga je napil in napadel njo in celo snemalno ekipo. Tako da me zanima, kako bodo sploh prikazali njen del tega sodelovanja v oddaji. Reva se je tipa komaj rešila. Pol kozjanskega govori o tem. Treba je namreč vedet, da so to snemali lani poleti in jeseni, zdaj samo predvajajo," piše na enem izmed slovenskih portalov. Pa govorice držijo?

"Ni res, so pa drugi problemi. Prvi, ki sem ga izbrala v šovu, me je zapustil, sedaj z naslednjim pa imava težave z ljubosumjem, a mislim, da bova to rešila. Pravi, da bi končal, ker je ljubosumen. Rekla sem mu, da nima biti za kaj. Tudi, če sem jaz medijska ali filmska zvezda, je on moj princ na belem konju. To nekako rešujeva in zelo verjetno je, da bo prišel nazaj. Seveda me kličejo kakšni fantje, pa tudi, če njega kakšna pokliče, dajmo ljubosumje na stran. Šov je šov, sedaj pa morava zvozit v resničnem življenju. Če imava midva težave, naj se drugi ne vtikajo, vse bova rešila. To je foušija in ljubosumje," nam je trenutno situacijo razložila Vesna, ki pa mora o imenu izbranca molčati, saj se je šov, ki so ga snemali lansko poletje, šele dobro začel predvajati. 

"Jaz sem vesela, da se mi nekaj dogaja. Tukaj pa so ljudje, ki so jezni, ker sem pač na televiziji. Par takih poznam, ki mislijo le slabo. Ljubosumni so in potem po teh družabnih pišejo vse sorte. Ljudje so pokvarjeni, ampak jaz se s tem ne obremenjujem. Glavo dam pokonci in grem naprej," še dodaja Vesna. 

Komentarjev 5
  • Jožkooo 22:39 26.junij 2018.

    Smeeeeeh!! Vesnina ljubezenska zgodba na https://www.youtube.com/watch?v=RJKToVxexJ0

  • igorgeus 19:06 27.marec 2018.

    Ni to Amerika, tu ni folk ljubosumen samo zato, ker si na tv

  • pje 08:56 27.marec 2018.

    Ne bi bil rad nesramen do teh tekmovalcev pa vendar so bili izbrani zato, ker pač so bolj drugačni. Tudi v takih šovih pri nas ne moreš postati neka zvezda saj si za tv oz. časopis le ena več drugačna ...prikaži več oseba zaradi katere imajo oni korist, večjo gledanost. Vi pa kot tekmovalci šova si naredite samo še večjo sramoto.

Sorodne novice