Magazin > Film & Glasba & TV
25340 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatke najprej slekel, nato pa razjezil

REnato Lužar
1/9
POP TV
Kmetu Renatu ni bilo treba izločiti nobene kandidatke, saj sta mu dve pobegnili. Verjetno tudi zaradi njegovih zelo neposrednih vprašanj.

Poptevejevi kmetje so morali včeraj povedati, katere tri kandidatke bodo vzeli s seboj na svoje posestvo. Milan je izbral Ano, Rožo in Pavlo, Jože se je odločil za Anemari, Meri in Simono, Mihael za Alenko, Oksano in Darjo, Vesna pa je lahko povabila štiri kandidate – Gorazda, Martina, Jožka in Miho.

Renata bodo doma obiskale Doroteja, Kaja in Tamara. Mladenič je edini od kmetov, ki mu ni bilo treba izločiti nobenega dekleta, saj sta se Lara in Nika odločili, da prostovoljno zapustita šov. Renato se jima je namreč zameril s svojimi neprimernimi vprašanji. Dekleta, ki jih je povabil v bazen, je pred tem spraševal, kaj od moškega pričakujejo v postelji in kakšne so kot ljubimke. Laro je celo vprašal, ali je prevarala bivšega. "Njegova vprašanja so se mi zdela nora. Kako me lahko to sprašuje? Kakšna sem v postelji ... To se ne dela,“ je bila jezna Doroteja, Kaja pa je njegova vprašanja označila za pikra in drzna ter pripomnila, da ji to ni všeč. “Kakšno je to vprašanje? Moškega na prvih zmenkih ne bi smelo zanimati, kakšna pričakovanja ima ženska od moškega v postelji, ker se šele spoznavamo,“ pa je bila ogorčena Lara. Temnolasa Nika je takoj po Renatovem izpraševanju sklenila, da se zanj ne bo več borila. "Sicer sem rekla, da bi se borila zanj, a ko je začel s temi neumnimi vprašanji, sem se odločila, da tega ne potrebujem,“ je povedala.

Kako debelo so dekleta pogledala, ko so slišala, kaj Renata zanima, si lahko ogledate v galeriji.

ljubezen po domače Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Kandidatka pred kmetom opozorila ostale tekmice
Komentarjev 3
  • perhan63 12:24 25.marec 2018.

    kdo bi drugi sestavil tole skropucalo k irena kolar

  • maresem 10:29 25.marec 2018.

    Kmet tako in drugače.

  • Lovebites 08:15 25.marec 2018.

    Te bejbe so bolj prfuknjene kot on.Kaj vidijo na tem dojencku,mi ni jasno.Nic moskega ni na njem,nek nedorasli smrkavc,velika usta,prevelike dlesni in mali zobje,oci povesene,pogled cuden,ima se za nekega jebaca in frajercka,je pa dejansko nek mentalni revcek.Verjetno misli,da bodo vse ...prikaži veče cesplje norele za njim.Zakaj ze?Bljak.