Magazin > VIP
12453 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatka pred kmetom opozorila ostale tekmice

ljubezen po domače Voyo/ zurnal24.si
Uff, je bila Renatova izpadla tekmovalka le užaljena ali ima prav? Pa kako je Jože napadel svojo medicinsko sestro. Vroooče je v Ljubezni po domače!

Šov Ljubezen po domače je postregel s prvimi zmenki, kjer ni manjkalo provokativnih vprašanj, zaljubljenih pogledov in tudi brezsramnega požiranja z očmi.

Jože Mastnak je takoj planil na svojo medicinsko sestro, ona pa je igro očitno sprejela. "Je to res, da medicinske sestre ne nosite hlačk," je bil neposreden, jo stisnil k sebi in požiral z očmi. Anemari mu je odgovorila, da ona jih nosi in prisedla bližje, češ da želi začutiti njegovo energijo. "Bilo mi je prijetno toplo, nato pa že vroče," je povedal in simpatično blondinko vprašal, ali lahko pride "na šverc" k njej spat, vendar mu je odgovorila, da je to pa še prehitro. A ne le strast in iskrice, načela sta tudi resne teme, kot so otroci. Jože si namreč zelo želi otrok, zato je bil vesel, ko mu je Anemari odgovorila, da bi bila za. 

ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Zaostajala pa ni niti Vesna, edina ženska v šovu, ki izbira. Vesna je svojega kandidata Martina namreč vprašala, če raje podira smreke, bukve ali dekleta, ko je ta povedal, da je spreten tudi z motorko. 

A ni šlo na vseh zmenkih tako gladko. Kot smo že pisali, s svojo neposrednostjo ni očarala Monika, ki je bila Renatova izbranka. "Ostalim puncam bi sporočila, da naj bodo previdne z njim. Ne zdi se mi najbolj fant, ki bi bil za resnejše zveze," je opozorila dekleta, po tem, ko jo je mladi kavboj poslal domov. Povedala je tudi, da je vesela, da odhaja, ker se z Renatom nista najbolje povezala.  In kaj o tem pravi Renato, se res le igračka? "Kako je ona razbrala, da sem neresen, ne vem. Glede na neumna vprašanja, ki mi jih je postavljala, se bolj ona meni zdi neresna. Jaz sem se v šov prijavil, ker iščem resno vezo, sicer pa me bodo imela dekleta sama možnost spoznati in bodo ocenila. Za Moniko pa sploh več ne bom izgubljal besed," je za Žurnal24 povedal sebi v bran. 

 

 

Komentarjev 5
  • prider 21:24 20.marec 2018.

    Oddaja je zrežirana s strani PROPLUS-a. Tako kot lansko leto. Vse samo za gledanost in komentiranje oddaje, kar je namen. (no, pa sem tudi jaz komentiral:) )

  • 23ad2f37766171aa38825fc71230ce1c4c61263b 18:12 20.marec 2018.

    Tako ubrisane zenske pa se nisem videl. Ko bi ona mene uprasla ce sem ze ksno zensko udaril bi ji rekel da do zdajle je se nisem ...

  • Johny 16:45 20.marec 2018.

    Monika ni bila neposredna, njej se vidi da je totalno zadeta in Renato je imel srečo, da se je tega gn_ja rešil takoj na začetku!

Sorodne novice