Magazin > Film & Glasba & TV
9618 ogledov

Daniel iz Ljubezni po domače: "POP TV sem odslovil"

Daniel Kljun POP TV
V soboto se je začela dolgo pričakovana nova sezona šova Ljubezen po domače, ki je takoj poskrbela za veliko presenečenje.

Voditeljica šova Tanja Postružnik Koren je s pismi obiskala kandidate, dva je morala razočarati, eden od prijavljenih pa jo je šokiral. Na srečo z veselo novico ...

Pravila velevajo, da iz šova izpadejo trije kandidati, in sicer tisti, ki so prejeli najmanj pisem. V tej sezoni sta to Jože Švajger in Jan Goltnik. Slednji ni prejel nobenega pisma. Iz šova pa je prostovoljno izstopil Daniel Kljun, saj je poleti spoznal dekle, v katero se je zaljubil. 

tanja postružnik koren Magazin Ljubezen po domače: Trije kandidati so se poslovili iz šova

Kot je Daniel povedal za Žurnal24, je dekle poznal že prej. "Stiki so se spet vzpostavili, ko sem se pojavil na televiziji," nam je zaupal Daniel in dodal, da je iskrica med njima preskočila približno dva meseca po oddaji, v kateri je POP TV predstavil nove kandidate. "Ni me kaj dosti skrbelo, kaj bodo rekli na POP TV. Odslovil sem ji, ko so prišli snemat drugi del. Pisem nisem obdržal."

V predstavitvi je simpatični kmetovalec povedal, da si ne želi mestnega dekleta, ampak skromne partnerke, ki bo znala poprijeti za delo. Njegova izbranka sicer ne prihaja s kmečke družine, a je kljub temu osvojila njegovo srce. S čim? "Blizu stanuje, kakšnih 7 kilometrov od mene," nam je na to vprašanje odgovoril sedaj že nekdanji tekmovalec šova.

Jože Mastnak Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Fantje in dekleta, ki želijo osvojiti srca kandidatov
Komentarjev 1
  • albert64 17:10 12.marec 2018.

    Mestne fufe iščejo kmečke fukfehtarje