Magazin > VIP
13624 ogledov

Ljubezen po domače: Treh najavljenih kandidatov ne bo v šovu

Tanja Postružnik Koren POP TV
Tri kandidate čakalo negativno presenečenje.
10. marca se na male ekrane vrača priljubljeni resničnostni šov Ljubezen po domače, v katerem simpatični podeželski fantje, tokrat pa tudi dekle, iščejo ljubezen svojega življenja.

vesna šošterič Magazin Ljubezen po domače: Vesnino srce želi osvojiti znan obraz!

POP TV je že pred časom predstavil kandidate nove sezone, ki so nestrpno čakali pisma zainteresiranih deklet in fantov. Število pisem pa bo usodno za tri kandidate …

Voditeljica šova Tanja Postružnik Koren bo v prvem delu vse kandidate obiskala na njihovih posestvih in jim predala pisma. Tisti trije, ki bodo prejeli najmanj pisem, bodo iz oddaje izločeni. 

Presenečeni pa ne bodo le kandidati, ampak menda tudi Tanja, so nam razkrili na POP TV. Med predstavitvijo kandidatov in snemanjem prvega dela oddaje je minilo kar nekaj tednov … Si je kakšen kandidat medtem premislil? Morda pa je storil napako, tako kot lani Nejc Pavlovčič, za katerega je bil usoden status na Facebooku. Kaj je zapisal, lahko preberete TUKAJ.

pop tv Magazin Gledalci besni na POP TV: "Saj niste resni!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.