Magazin > VIP
12921 ogledov

Ljubezen po domače: Takšne bizarne predaje pisem pa še ne!

mihael kasaš
Mihael Kasaš šokiral voditeljico Tanjo Postružnik Koren.

V soboto so na POP TV predvajali drugi del nove sezone šova Ljubezen po domače. Voditeljica Tanja Postružnik Koren je tekmovalcem razkrila, koliko pisem so dobili.

Simpatična svetlolaska pa je med snemanjem tega dela doživela kar dve presenečenji. Eden od podeželskih fantov ji je sporočil, da izstopa iz šova, drugi pa ni želel videti fotografij deklet.

Več o tem, kdo je izstopil iz šova in zakaj, lahko preberete na spodnji povezavi.

Daniel Kljun Magazin Daniel iz Ljubezni po domače: "POP TV sem odslovil"

Mihael je vse prepustil sreči

Mihael Kasaš iz Lendave se ukvarja z biodinamičnim kmetijstvom, kar pomeni, da upošteva še ritme planetov, kar naj bi poskrbelo za boljšo kakovost zemlje. Poseben pa ni le njegov način kmetovanja, ampak tudi izbiranja deklet.

Tanja mu je prinesla cel kup pisem, ki pa jih ni hotel odpreti. "Morda je lažje, da izbereva iz košare, ker verjamem, da mora imeti vsaka iste možnosti. Predlagam, da iz košare tri pisma izvlečem jaz, tri pa ti,“ je povedal simpatični mladenič in razložil, zakaj se je odločil za takšen pristop. "Za to sem se odločil, da ne pustim svojemu ego, da me vodi po moji življenjski poti. Raje se predajam poti srcu.“

Mladenič je na koncu odklonil tudi fotografije deklet, saj meni, da je vsaka lepa. "Bolj pomembni sta notranja lepota in srčnost,“ je še dodal.

Jože Mastnak Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Fantje in dekleta, ki želijo osvojiti srca kandidatov

 

Komentarjev 7
  • milica34 16:14 13.marec 2018.

    Postružnikova je tako pocukrana , se bojim da bo dobila sladkorno.Vsaka čast tistemu fantu , da je odstopil , vsaj en normalen

  • perhan63 16:03 13.marec 2018.

    bravo irena kolar..spet en veleumni prispevek

  • dd 12:06 13.marec 2018.

    Lepa oddaja. Na svetu je veliko različnih osebkov. Še bolj bo zanimivo, ko prispe velik trop žensk.