Magazin > VIP
17228 ogledov

Ljubezen po domače: Razkrivamo, katera dekleta si je izbral Renato!

Doroteja Knehtl
1/6
POP TV
Prijavila so se zelo postavna dekleta.

Jutri bo znano, katera dekleta so Poptevejevi podeželski ženini povabili na spoznavni dan v Mozirski gaj. Vsak si je lahko izbral največ šest deklet, od teh pa bo morala po koncu dneva ena spakirati kovčke in oditi.

Med najbolj zaželenimi fanti je letos 25-letni Renato Lužar in Nove vasi. Po poklicu je avtomehanik, pred in po službi pa se ukvarja z delom na domači ekološki kmetiji. Pisalo mu je ogromno mladih deklet, na prvi zmenek pa bo povabil mladenke, ki si jih lahko ogledate v naši galeriji.

tanja postružnik koren Magazin Ljubezen po domače: Trije kandidati so se poslovili iz šova
Jože Mastnak Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Fantje in dekleta, ki želijo osvojiti srca kandidatov

 

 

Komentarjev 3
  • dd 12:22 16.marec 2018.

    Uboga Vesna je že od malega maltretirana od staršev, da sedaj niti ne ve, da jo do konca izkoriščata in izrabljata.

  • Majazmaja 10:56 16.marec 2018.

    Gledala sem tole oddajo in kaj je bilo najbolj čudno? Ko so se v oddaji pojavili STARŠI! Pri odraslih ljudeh. Pri moškem iz tega članka mama, ki mu je sugerirala, katera je ok, pri edini ženski v showu pa je ...prikaži več njen oče celo aktivno sodeloval pri izbiri kandidatov in kar naravnost povedal, katerega ne in katerega ja; in celo to je pripomnil, da hči pri 34. letih NE bo šla s kmetije, ker ''kdo bo pa delal?!'' Skratka, noro!

  • pje 09:47 16.marec 2018.

    Same take, ki že komaj čakajo, da primejo za grable in vile morda traktor. Ta bo tudi mamiko vprašal na koncu oddaje če mu že prej ne bodo pobegnile, katero naj izbere. Te cvetke bolj zanima samopromocija ne pa delo ...prikaži več in ljubezen na kmetiji.