Magazin > VIP
9272 ogledov

Ljubezen po domače: Med ljubezni željnimi dekleti tudi zvezda Big Brotherja!

alenka brezovšek POP TV
Jo še prepoznate?

Med dekleti, ki jih je Poptevejev kandidat šova Ljubezen po domače, Mihael Kasaš, povabil na svojo kmetijo, je tudi 42-letna Alenka Brezovšek iz Celja. Tisti, ki ste spremljali Big Brother, jo dobro poznate. Nastopila je v sezoni, v kateri je na koncu slavila Mirela.

mihael kasaš Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Takšne bizarne predaje pisem pa še ne!

Zakaj se je prijavila ravno za Mihaela? "Ker je bil zelo poseben. Redkokdaj vidiš takšnega človeka. Poleg tega rad meditira, zdel se mi je zelo duhoven. Tudi sama meditiram, večkrat sem bila tudi v Indiji. Privlači me tudi to biodinamično kmetijstvo. O tem sem želela izvedeti več,“ je za naš portal povedala Alenka, ki z moškimi doslej ni imela sreče.

Zaupala nam je, da je imela v zadnjih letih več krajših zvez, iz katerih pa se ni razvilo nič resnega. "Moški, ki sem jih spoznala, niso bili dovolj zanimivi. Zanima me zelo veliko stvari, fantje pa so raje brskali po internetu ali spremljali nogomet. Niso mi predstavljali nekega izziva,“ pravi Alenka.

Bo v šovu našla ljubezen?
Renato Lužar Lepa, lepa Magazin Ljubezen po domače: Razkrivamo, katera dekleta si je izbral Renato!
Komentarjev 2
  • Lovebites 16:15 16.marec 2018.

    Imas prav,ampak njihov cilj so samo kliki.Bolj butast clanek,vec klikov in postov,vec cvenka.Ana fetis je verjetno zmagovalka. Ampak.....fora je v tem,da na koncu smo mi tisti idioti,ki se zgrazamo nad idiotskimi clanki in naslovi.To je njihova taktika.

  • nergač 14:19 16.marec 2018.

    Pa kaj ve tekmujete med seboj, katera bo napisdala najbolj blesav članek? Tak vtis ima človek, če vidi te neumnosti. Pokazala jo je, ona hoče tega, on hoče njo...