Magazin > Film & Glasba & TV
36572 ogledov

Finale šova Ljubezen po domače: Katere ljubezni so obstale in katere razpadle?

ljubezen po domače POP TV
Koliko parov se je po romantičnem potovanju odločilo za nadaljevanje romance?

Sinoči so na POP TV predvajali finalno oddajo šova Ljubezen po domače, ki so ga snemali lansko poletje. Voditeljica šova Tanja Potružnik Koren je gostila vse tekmovalce in jih izprašala o njihovem trenutnem ljubezenskem stanju.

Mihael Kasaš je v šovu našel ljubezen. Omrežila ga je samozavestna Danica, ki je v šov prišla pozneje. Postavni kmetovalec je izjavil, da mladenko ljubi in da ni pričakoval, da bo pred kamero spoznal osebo, s katero bi si želel zveze. Po naših informacijah sta še vedno skupaj.

Manj sreče je imel Milan Medved, ki je na romantično potovanje povabil visokoraslo Ano, ki pa je sama priznala, da se je v šov prijavila zaradi zmage in ne zaradi Milana. Milan se je počutil izdanega in izkoriščenega. Povedal je, da je na izletu počilo, ko ga je obiskala prijateljica. Ana, ki se ji je zdel obisk nespoštljiv, naj bi ponorela. Milan meni, da je bila njena jeza zaigrana. "To je bil njen alibi, češ da ona ni ničesar kriva, ampak sem jaz naredil napako in jo užalil,“ je izjavil kmet in dodal: "Lagala je obema.“

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Vesna Šoštarič je v finalno oddajo povabila Jožka, v katerega se je zaljubila na prvi pogled. Čeprav sta v oddaji povedala, da bosta po šovu nadaljevala zvezo, se to ni zgodilo. Jožka ni več v Vesninem življenju.

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV


Renato Lužar je izbral Tamaro, s katero sta bila na počitnicah v Istanbulu. Par je še vedno skupaj. Še več – mladenič je pred temnolasko padel na kolena in jo zaprosil za roko. Tamara se je že preselila na njegovo kmetijo.

Ljubezen po domače | Avtor: Pop TV Pop TV

Za največji preobrat je poskrbel Jože Mastnak, ki je na romantično potovanje odpeljal Simono. Par si je pred kamero izkazoval nežnosti in videti je bilo, kot da sta se našli dve sorodni duši. V finalni oddaji je Simona povedala, da imata različne vrednote in da se morata še bolje spoznati, Jože pa ji je dal košarico. "Sva različnih značajev. Ne vidim, da bi ostala skupaj. Ne čutim, da bova skupaj gradila življenje. Moje srce se je odločilo drugače. Moje srce pravi, da je Anemari moja ženska,“ je dejal in na kavč povabil izpadlo kandidatko Anemari Klun. Simona se je njegovi odločitvi smejala, a jasno je bilo, da ji ni bilo vseeno. "Zaslužita si drug drugega,“ je dejala. A Jože tudi z Anemari ni imel sreče ...

Ljubezen po domače | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 2
  • pa 17:05 24.junij 2018.

    Anna,pokazala si svojo pokvarjenost.