Magazin > VIP
15906 ogledov

Na kmetiji Vesne Šoštarič gruče obiskovalcev

Vesna Šošterič POP TV
Priljubljena junakinja šova Ljubezen po domače se je gledalcem zasidrala globoko v srca.

Na Vesnini kmetiji je veselo tudi po tem, ko so kamere pobrale šila in kopita, čeprav nas sklepna oddaja čaka danes zvečer. Dobrovoljna in iskrena Vesna Šošterič se je gledalcem šova Ljubezen po domače zelo priljubila in jih nemalokrat nasmejala. Njena beseda za jacuzzi, fačuzi, pa je postala že skoraj ponarodela. Vesna dobro voljo še naprej seje na svoji kmetiji, kjer jo pogosto obiščejo tudi gledalci šova oziroma njeni oboževalci.

Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Zaljubljenemu kmetu spustila več košaric
"Prihajajo z vseh koncev Slovenije. Obiskali so me motoristi iz Ljubljane, pa gledalci iz Šentjurja in Novega mesta. Z vsakim se z veseljem pogovarjam in fotografiram. Družba mi paše, pa naj bo mlajša ali starejša. Kdor bi me rad spoznal, ga vabim na Veternik 24," pravi Vesna. 
Vesna Šošterič Magazin Vesna padla štiri metre globoko in se hudo poškodovala
Komentarjev 4
  • Avatar Leon
    Leon 09:48 23.junij 2018.

    Predlagam oddajo V parlamentu ,kjer bodo razkrivali vse svinjarije ,ki se dogajajo v ozadju Verjamem ,da bodo imeli veliko obiskovalcev z vilami za kidanje gnoja .

  • supreme 09:30 23.junij 2018.

    Te besede so ponarodele debilnim slovencem.....men se ne zdijo nič smešne

  • Lovebites 08:53 23.junij 2018.

    Fetihova lezba,kako to,da za tole Vesno nisi napisala lepotica,krasotica ali rjavolasa lepotica?A ni tvoj tip????Polje caka..tik tak,tik tak....

Sorodne novice