Magazin > VIP
19105 ogledov

Simona iz Ljubezni po domače: Jože ima tudi negativno, sovražno plat

jože mastnak Pop TV
To na Jožetove obtožbe pravi Simona.

Jože, ki v šovu Ljubezen po domače išče družico, je v pogovoru za 24ur.com povedal nekaj krepkih na račun Simone, ene od deklet, ki se potegujejo za njegovo srce. Označil jo je za ukazovalno in dvolično ter omenil, da ji je kar malce preveč pomemben denar in da se vedno odzove s kričanjem, zaradi česar naj bi bila po njegovem mnenju tudi ob svoji nekdanji zvezi.

Po televiziji smo videli njun spor, ki je izbruhnil po "incidentu“ v spalnici. Da je o tem spregovorila pred kamerami, je Jožeta očitno ujezilo. "Aja? Saj je tudi on komentiral, kaj je bilo v spalnici. Sploh nisem govorila, kaj se je zgodilo. Rekla sem, da sem se prišla pocrkljat, on pa je hotel seks. Tukaj se nisva razumela. Ko sem mu to povedala, je to spoštoval. Zame seks ni nekaj na hitro. Lahko bi bila oba tiho, samo potem ne bi bilo šova,“ je za naš portal povedala Simona.

jože mastnak | Avtor: Pop TV Pop TV


Počilo pa je tudi naslednji dan, in sicer zaradi sladice, ki jo je Simona vrgla v smeti. Jože je prepričan, da je to storila namenoma, čeprav jo je prosil, naj jo shrani za naslednji dan. Kandidatka pravi, da ga je hotela s tem le zaščititi, saj je sladici potekel rok in bi se z jajci lahko zastrupil. "Skregala sva se za banalno stvar. On je tudi kričal name. Ko sem napadena, nisem tiho. Povedala sem mu nazaj. Očitno se je med nama morala očistiti ta napetost. Počilo je pač pri sladici,“ pravi Simona, ki zavrača tudi namigovanja, da gleda le na denar. "(smeh) Vsaka ženska hoče vedeti, koliko partner zasluži. Meni se je šlo za to, da sem preverila človeka, preden ga izpostavim svojim otrokom. Imam namreč slabe izkušnje.“  

Na vprašanje, zakaj je potem stikala po njegovih omarah, Simona odgovarja: "Ker sem hotela preveriti, kaj se dogaja. Nobenih slik ni bilo, računa, nobenega listka... Nič ni bilo, da bi dokazovalo, da tam živi. Omare so bile prazne. On živi drugje. On je to hišo zgradil, zato, da smo tam snemali.“

jože mastnak | Avtor: Pop TV Pop TV

Rdečelaska tudi pravi, da je bila med njima kemija, a zaradi otrok in slabih izkušenj, se v zvezo s takim človekom noče spustiti. "Raje sem sama,“ pravi. Po njenih besedah ima Jože dve plati, tako kot vsak od nas. "Jože ima dve plati. Dobro, tisto pozitivno. Ko to pokaže, je res fenomenalen, zabaven, ljubezniv, vljuden. Zraven take osebe bi vsak želel biti. Ko meni, da je nekaj narobe, pa pokaže tudi negativno stran. Ta je zelo negativna, sovražna. Te se lahko ustrašiš. Takim konfliktom otrok nočem izpostavljati,“ je za naš medij še povedala Simona in obenem poudarila, da v teh sporih nobeden od njiju ni bil nedolžen.

Komentarjev 2
  • pje 13:34 30.maj 2018.

    Vsak v tem šovu je poseben. Karakterji, ki bi se jim jaz na veliko izognil.

  • alen009 09:09 30.maj 2018.

    kuzla zahrbtna.

Sorodne novice