Magazin > Film & Glasba & TV
32882 ogledov

Ljubezen po domače: Stradale, na koncu bile vesele, da jih je poslal domov

mihael kasaš
Izpadle tekmovalke so nad Mihaelom razočarane.

Menda se Mihael Kasaš iz šova Ljubezen po domače ni izkazal za ljubečega in gostoljubnega moškega. Tako Polona kot Oksana sta bili po zmenku z Mihaelom povsem razočarani. "Ko sem namignila, da smo ženske čustvene in da rabimo potrditev, mi je povedal vic, ki zame ni bil vic. Upam, da se je res šali. In sicer madžarski. Češ da je dovolj, da ženki enkrat na 20 let rečeš, da jo imaš rad, če se bo kaj spremenilo, boš pa že povedal. Sama mislim, da smo ženske kot rože, če hočeš kaktus, ga boš zalil le vsak toliko, če želiš cvetoči nagelj, pa ga moraš zalivati vsak dan. Druga stvar pa je ta, da ni pokazal nekega zanimanja. Jaz sem bolj starokopitna, moški mora narediti prvi korak. Zmotilo me je že to, da je naključno izbral tri dekleta. To ni moj način, sploh, če tako jemlje ljubezen. Ni moški zame. Moški po moji meri mora dati pobudo, nisem taka oseba, da bi to prva storila jaz," je povedal Polona. Medtem ko je Oksano najbolj razjezilo dejstvo, da si Mihael ne želi otrok: "Meni se to ne zdi naravno in ne mislim več, da je to moj tip človeka, zato ker jaz pa bi si želela imeti otroka in takšnega človeka, ki si želi imeti otroka." 

Polona Sajovic | Avtor: Pop TV Pop TV

Pomanjkanje ljubezni pa ni bilo edino pomanjkanje na Mihaelovem posestvu, dekleta so menda stradala tudi hrane, kar je Polona potrdila: "Bila sem precej presenečena, saj je to osnovna stvar, niti trgovine ni bilo v bližini. Cel dan so govorile, da so lačne, kuhale so si same, na voljo pa so imele samo nekaj buč, ki so jih menda jedle vsak dan. Sicer se je to popravilo, ko so povedale, da so lačne."

martin, ljubezen po domače Magazin Martin iz Ljubezni po domače: Zaradi Vesne je jokal

 

 

Komentarjev 4
  • TistoPravo 11:18 22.maj 2018.

    Če ko se strada, se pride do resnice

  • Vasilij Vasquez 09:14 22.maj 2018.

    Kaj mi grejo take ženske na kuraac! Ženski ni noben problem govorit kaj MORA moški naredit za njo. Da tako pač je, Ampak nobena ženska pa ne mara slišat iz ust tipa, da MORA pospravljat, pomivat, kuhat,skrbet za otroke. Tuki ...prikaži večuki se pa babe razpenčijo do amena, češ kaki starokopitneži smo, da babe v nič dajemo.

  • mercedesb 06:55 22.maj 2018.

    Ta MIŠI ni za drugam kot za v samostan k patrom,al je buzi ali pa frigiden oz.impotenten,odvraten

Sorodne novice