Magazin > Film & Glasba & TV
14502 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidat sumi, da mu je Pop TV lagal

Jan Goltnik POP TV
To je izvedel kasneje!

"Zanimivo vprašanje, zapleten odgovor. Ne vem, zakaj pisem nisem dobil, glede na to, da so bili odzivi preko Facebooka zelo različni," pravi Jan Goltnik, ki se v nadaljevanje šova Ljubezen po domače ni uvrstil, ker menda ni dobil niti enega pisma. A Jan dodaja, da naj bi mu dekleta, po njegovih informacijah, pisma pošiljala:  "Po neuradnih informacijah naj bi dekleta pisma pošiljala, ampak kot izgleda za televizijsko ekipo oziroma Pop TV nisem bil dovolj zanimiv, ker nimam dovolj velike kmetije za snemanje. Tako predvidevam, resnice pa ne poznam. Je pa dejstvo, da sem dobil informacije, da so dekleta pisma pošiljala, saj so mi to pisala na Facebook."

Vesna Šošterič Magazin Opa! Tako se je Vesna uredila za tega poptevejevega ženina

Svetlolasec priložnosti seveda ni izpustil in se z nekaterimi izmed deklet tudi dobil. "Z nekaterimi ja, z nekaterimi ne. Ampak dlje od kavice ni prišlo, saj sem hitro ugotovil, da so se nekatera dekleta želela le medijsko izpostaviti," je povedal in dodal, da si v bolj sproščenih, poletnih mesecih obeta kakšno novo poznanstvo. 

Vesna Šošterič Ljubezen po domače Magazin Vesna za intervju zahtevala 10 tisočakov

Jan, ki prihaja iz Tuhinjske doline, sicer nima svoje kmetije, temveč so mu sosedi prijazno odstopili nekaj posesti, na katerih stojijo njegove štale z domačimi živalmi. Pravkar ima male kozličke, sicer pa se z živinorejo ne preživlja, temveč mu to predstavlja hobi. Ustvarjalci oddaje so ga sicer opazili na enem izmed koncertov, kjer je delal kot natakar. 

Pop TV odgovarja ... 

Pop TV se je na te trditve odzval: "100-odstotna resnica je, da žal ni prejel niti enega pisma. Vsaj na naš naslov ne. Verjamemo pa, da se mu oglašajo dekleta, ki jim je všeč, a ne bi šle zaradi tega pred kamere. Kar je pa tudi super!"

Komentarjev 1
  • Tadej 12:53 09.maj 2018.

    Roko na srce, ta tip je milo receno cudaski.

Sorodne novice