Magazin > VIP
14330 ogledov

Ne boste verjeli, kaj za denar počne ta tekmovalka šova Ljubezen po domače

mihael kasaš, mojca POP TV
Mojci ni uspelo ujeti Mihaela, a je iz šova vseeno odšla kot zmagovalka.

Menda imate zelo zanimiv poklic, ste namreč vedeževalka.
Ker sem brez dela, nekako ljudem pomagam na ta način. S tem se ukvarjam že od malega, prve karte pa sem dobila, ko sem bila stara sedemnajst let. Na Facebooku imam svojo skupino bralcev kart in na ta način pomagam ljudem. Ukvarjam pa se tudi z reikijem in regresijo.

Ko vas Mihael ni zbral, ste dejali, da ste presenečeni. Kako to, če nekako že znate pogledati v prihodnost?
Jaz sama zase ne gledam v karte, saj sem zelo spontana in se rada pustim presenetiti. Karte so bolj kot neka usmeritev in jih je fino uporabiti takrat, ko se znajdemo na razpotju. Tako jih jaz uporabljam. Sama zelo nerada šlogam, ker se vse lahko spremeni. Vsak ima svobodno voljo, s katero lahko vpliva na stvari. Če vidiš, da ti nekaj ne bo ustreza, imaš vedno možnost, da to spremeniš. 

V šovu se je vaša spontanost videla tudi z vprašanjem, koliko mu pomeni spolnost. Ste ga želeli le šokirati ali vas je to res zanimalo?
To smo se malo pohecale s puncami in se zmenile, da mu bomo postavile taka vprašanja. Če smo že tam, moramo eno sceno narediti. S puncami smo se zelo dobro ujele in smo postale tudi prijateljice.

Vam je žal, da ste tako hitro izpadli?
Vedno se izide tako, kot se mora. Ne bi se branila, da bi šla še malo pogledat na kmetijo, a tako je pač bilo in nimam kaj. Sem pa prišla domov precej utrujena, snemalo se je dva dni in smo res trdo delali.  To je precej naporna zadeva in sem kar rabila nekaj časa, da sem se sestavila. Drugače pa bi šla še enkrat. Veliko ljudi sem spoznala. Se mi pa zdi, da taki šovi res potrebujejo psihologa. Meni osebno  se je zaupalo veliko punc in zaposlenih, zato bi res moral biti nekdo tam, ki bi se ukvarjal samo s tem. 

Ste se prijavili zaradi Mihaela ali zaradi izkušnje?
Nekaj zaradi izkušenj, zagotovo pa se mi zdi Mihael zanimiv. Tukaj je več dejavnikov in načeloma sem imela zelo lepo izkušnjo. Celotna ekipa je bila zelo prijazna in na nivoju.

Mojco pa smo preizkusili tudi mi. In sicer nam je vrgla karte za ljubezen.

"Veste kaj hočete, kar se tiče ljubezni in imate točno začrtano pot. V bistvu je zelo priporočljivo, da ste takšna kot ste in da si ne nadenete maske. Se imate pa še zelo veliko za naučiti. Karte kažejo, da zelo veliko delate na odnosih, vendar pa tukaj vidim en poraz, lahko tudi iz preteklosti. Zelo visita eden na drugem, imate karto odvisnosti, rešitev pa je ta, da drug drugemu pustita zadihati. Vidim, da boste to uredili, da boste na to ponosni in šli naprej. Čustva bodo zelo plodovita in trenutne ovire se bodo rešile," nam je iz kart prerokovala Mojca. 

Ali Mojčina napoved drži? Glede mask in lekcij se povsem strinjamo, tudi huda izkušnja iz preteklosti je prisotna, kakšne pa so te ovire, ki jih omenja, pa bomo morali še malce počakati. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice