Magazin > Film & Glasba & TV
18292 ogledov

Ljubezen po domače: S katero tekmovalko se je Renato predajal strastem?

REnato Lužar
1/4
POP TV
Gnoj, solze, strastni poljubi in babji ravs!

Peta epizoda druge sezone šova Ljubezen po domače je ponudila pisano paleto čustev. 

Izbranke Jožeta Mastnaka so si spet skočile v lase. Anemari in Meri ni bilo všeč, ker je Simona brskala po njegovih omarah, njej pa se to ni zdelo nič takšnega. Celo napovedala je, da bo pretaknila prav vsak kotiček Jožetove kmetije, saj mora vedeti, kam bo pripeljala svoje otroke. Hotela je izvedeti, ali skriva pornografijo, kakšna zdravila ali kaj tretjega, vendar ni našla ničesar. Anemari je bila kljub njenim argumentom prepričana, da ne bi smela stikati po tuji lastnini in da zato ni zaupanja vredna ženska.

Jožeta ni pretirano motilo Simonino stikanje, bolj kot to ga je zmotil prepir med ženskami. Spomnil jih je, da so na njegovo kmetijo prišle zato, da bi se imeli lepo, ne da bi se prepirale. Meri pa je prišla do zaključka, da bo mir na kmetiji šele takrat, ko bo Simono poslal domov. A je svoj mir dočakala že na romantičnem zmenku z Jožetom, kjer sta delovala povsem sinhrono. Jože ji je šepnil, da bo celo noč razmišljal o njej. Tudi nežnih poljubčkov ni manjkalo. Medtem pa sta si Anemari in Simona doma spet grdo skočili v lase.

Od prepira okoli gnoja do strastnih poljubov

Uf, napeto je bilo tudi v Lužarjih. Doroteja je naredila slab prvi vtis na Renata, saj ni hotela počistiti hleva, ker bi njena oblačila tako še en teden smrdela po gnoju. Renato ni mogel verjeti svojim očem, povedal ji je, da je samo za na modno pisto. Doroteji za to ni bilo mar, rekla je, da raje dela v kuhinji in da gnoja kidala ne bo, pa četudi gre zaradi tega domov. 

Se je pa zato toliko bolj ujel s Tamaro, ki si je pridno prikidala romantični zmenek, na katerem ni manjkalo vročih poljubov in celo ženitna ponudba. "S tabo za zmeri. Tako dobrega zmenka še nisem imel," ji je zašepetal Renato in dodal, da gredo druge lahko kar domov. Bo tudi izpolnil te stavke?

ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si


Vesna v solzah, staršema se para srce

Medtem pa so se Vesni na Kozjanskem pridružili štirje mladeniči, ki jih je že preizkusila s prvo nalogo v vinogradu. Vidno je cvetela in tudi starša sta bila nad fanti navdušena, dokler niso prejeli Tanjinega pisma, v katerem je pisalo, da morata starša določiti dva fanta, Vesna pa izbrati, kateri bo zapustil kmetijo. To je kratkolasko tako prizadelo, da je točila krokodilje solze, a se zaveda, da vseh štirih pač ne more obdržati. Starša sta se odločila za Miho in Gorazda, zadnjo besedo pa bo imela Vesna.

ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

 

 

Komentarjev 1
Sorodne novice