Magazin > Film & Glasba & TV
10267 ogledov

Ljubezen po domače: Vesna pokazala svojo strastno plat, pri Mihu se ni držala nazaj

Vesna Šošterič POP TV
Vesna je na prvi zmenek povabila Miho. Parček se je na seniku zbližal.

Kandidatko šova Ljubezen po domače, Vesno Šošterič, so na kmetiji obiskali štirje njene ljubezni željni moški. Enega je že povabila na prvi zmenek. Izbrala je Miho in z njim preživela nekaj romantičnih trenutkov na seniku.

Vesna je na zmenku pokazala svojo strastno plat. Ko je Miha potarnal, da ga zebe, se je usedla v njegovo naročje. Miha je priznal, da ga je mučila trema, ki pa je po tem, ko je lahko svojo roko položil na Vensino telo, izginila. "Ko se je usedla v moje naročje, me je pogrela in trema je izginila,“ je povedal mladenič in dodal, da je Vesna fajn punca. Da mu je zelo všeč, je povedal tudi njej. "Rad bi ti povedal, da si mi zelo všeč, nekoč bi te morda imel za ženo...“ je dejal. Vesna je kljub romantičnim besedam ohranila trezno glavo in poudarila, da je za takšne pogovore še prezgodaj, tudi zato, ker mora pobližje spoznati še tri druge fante.

Vesna Šošterič | Avtor: POP TV POP TV


Je pa Mihu na ustnice pritisnila poljub. "Njegove ustnice so bile tople, sladke, izkušene. Za prvič je bilo ok,“ je poljub pokomentirala Vesna, Miha pa je povedal: "Ko sem se dotaknil Vesninih ust, je bil občutek malo suh. Vendar so moje ustnice navlažile njene, zato je bil poljub super.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.