Magazin > VIP
3886 ogledov

Ljubezen po domače: Med dekleti je takoj počilo

jože mastnak POP TV
Tako grdo sta govorili o Simoni.

Ubogi Jože Mastnak, kandidat šova Ljubezen po domače, se je znašel sredi bojnega polja. Med njegovimi ljubosumnimi dekleti je namreč izbruhnil hud konkurenčni boj. Meri in Anamari sta bili jezni, ker je Simona na Jožetovo kmetijo prišla pred njima.  

Simona je prišla malo prej, ker se je želela z Jožetom pogovoriti. Ni bila namreč prepričana, ali si želi ostati v šovu ali ne, saj jo je Jože na prvih zmenkih razočaral, ker se je na trenutke obnašal bahavo. Poptevejev ženin je svoji potencialni nevesti razložil, da je imel tremo in ji zagotovil, da je preprost kmečki fant, ki ne igra in ve, kaj hoče.

Nato sta na njegovo posestvo prispeli Meri in Anamari, ki sta si takoj, ko sta zagledali Simono, dali duška. "Ni prav in pošteno, da si jo pred mano pripeljal na kmetijo,“ ga je takoj napadla Meri, Anamari pa je pozneje v kamero povedala, da se je počutila izkoriščeno in porinjeno v ozadje. "Simona je taka, da spletkari, to sem ugotovila med njenim govorjenjem. Zna biti lisica,“ je še pripomnila.

Jože je poskušal situacijo pomiriti s piknikom, med katerim so spet letele strupene puščice. Meri je po pikniku povedala, da je Simona na kmetiji nezaželena, ker je "agresivna, groba, nesramna, ostra in arogantna“, Anamari pa je dodala, da jima Simona ne seže do kolen in da v rdečelaski vidi osebo brez "morale“ in "brez duše“.

Vesnin oče prestrašil fante

Vesna Šošterič | Avtor: POP TV POP TV

Petro je bilo tudi pri Vesni, ki je na svojo kmetijo povabila štiri fante. Njena mama jim je dala takoj vedeti, da ljubosumnega obnašanja ne bo tolerirala in jim razložila, da od njih pričakuje, da bodo poprijeli za vsako delo. Vesnin oče Stanko pa se je po prihodu mladeničev, ki želijo osvojiti srce njegove hčerke, z vsakim pogovoril in jim pokazal svojo pištolo. Zdelo se je, da sta se „orožja“ najbolj ustrašila Miha in Gorazd, smejal pa se ji je Jožko, ki je takoj prepoznal, da se Vesnin oče šali in da gre le za igračo.

vesna šošterič Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Govori se, da je Vesna "nabasala na idiota"
Komentarjev 1
  • Avatar čavez
    čavez 08:43 01.april 2018.

    Bedno da bolj bedno ne more bit.