Magazin > Film & Glasba & TV
6457 ogledov

Ljubezen po domače: Povsem se jim je snelo, padel je tudi udarec!

ljubezen po domače Voyo/ zurnal24.si
Jožetove tri "dame" so si ponovno skočile v lase.

No, želel si je energičnih, sedaj pa ima! V Jožetovi odsotnosti je spet zavrelo. Na dan je ponovno prišel prepir glede stikanja in Simona je povsem popenila: "Pojma nimaš, za kaj gre, pa se tu oglašaš. A te je našuntala? A te je našuntala? A te je našuntala, sem vprašala!" Glasne besede pa podkrepila še z udarcem po mizi. Meri  je imela vsega dovolj in jima očitala, da se obnašata kot dva otroka. Simona pa se še kar ni pustila umiriti in nadaljevala: "Pa lajaš, pa lajaš, pa lajaš. Bolj kot se te izogibam, bolj vame lajaš." Anemari, ki težavo vidi le v Simoni, je kasneje povedala: "Ona nujno rabi, ko pride domov, psihiatra. Naj ga obišče."

jože mastnak Magazin Ljubezen po domače: Med dekleti je takoj počilo

Jože se je medtem odšel odpočit na Vesnino kmetijo in jo prositi za nasvet ob tej nevzdržni situaciji. Vesna mu je svetovala, da bo moral on udariti po mizi in narediti red, če želi imeti mir. In čeprav bi bilo logično, da bo domov poslal eno izmed prepirljivk, se je odločil za Meri. To pa zato, ker si srčno želi družine, Meri pa mu je na zmenku jasno dala vedeti, da si otrok več ne želi.

Jože Mastnak, Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: S to tragedijo je povezana Jožetova družina
Komentarjev 1
  • pje 13:00 06.maj 2018.

    V tem šovu vsi potrebujejo kakšnih par uric pri psihiatru. Ni na svetu denarja. da grem v tak šov iz sebe dvorskega norčka igrat.

Sorodne novice