Magazin > VIP
16715 ogledov

Opa! Tako se je Vesna uredila za tega poptevejevega ženina

Vesna Šošterič
1/9
POP TV
Na kmetijo so prišli štirje in od vsega začetka je jasno, kdo je Vesnin favorit.

Vesna Šošterič, kandidatka šova Ljubezen po domače, se je morala pretekli teden posloviti od Gorazda. Preden ga je poslala domov, je bila z njim na zmenku, tako kot tudi z Mihom. Njena starša sta namreč odločila, da mora enega od njiju vreči iz šova …

Martin je upal, da bo tokrat on izbran in bo lahko šel z Vesno na zmenek, a si je pridna kmetica izbrala Jožka. Medtem ko se za zmenek z Mihom in Gorazdom ni posebej damsko uredila, se je Vesna za Jožka, ki ji je srce ukradel že na prvem snidenju v Mozirskem gaju, zelo potrudila. Nadela si je kratko belo oblekico in vse tri fante navdušila. Miha je takoj ocenil, da bi bila Vesna lepa nevesta in začel sanjati o poroki.

Jožka je Vesna odpeljala na piknik, ga pitala s hrano ter mu jasno povedala, da se je zaljubila vanj. "Ko se zaljubiš, se zaljubiš,“ je izjavila in Jožka spodbudila, naj ji da poljub. To je 26-letnik tudi storil. "Danes sem začutil pravo žensko, pravo Vesno,“ je povedal Jožko, ki je Vesni za darilo prinesel plišastega medvedka, s katerim je Vesna takoj začela vaditi pestovanje otroka.

Parček se je med zmenkom tolikokrat poljubil, da so mladenko začele boleti ustnice, a se sladkim poljubom kljub temu ni hotel odreči. "Počutim se fenomenalno. Zaljubila sem se do neba. Presrečna sem,“ je simpatična kratkolaska še povedala po zmenku, ki ga je pohvalil tudi njen izbranec.

 

Komentarjev 1
  • pje 13:16 22.april 2018.

    To komedijo težko zamudiš. Eden večji lolek od drugega. Vesna pa itak naivna tega Joškeca sploh na kmetijo nebi smela povabit kaj na njem lepega je za videt morda uhan, verizica, da se dela frajerja? Le zakaj ni vec zaposlen ...prikaži več v vojski ce pravi, da je tako odgovoren? Milan se bi pri 65 letih rad spremenil ojojoj če se pri 30 ni se bo še zdaj manj.