Magazin > Film & Glasba & TV
8086 ogledov

Olala, Renato skače kot kakšen zajček!

Če ste mislili, da je Renato že izbral, ste se hudo zmotili.

Se še spominjate, kako zagret je bil Renato iz Ljubezni po domače za brhko temnolasko Tamaro? Na zmenku ni mogel odvrniti pogleda, padali pa so tudi vroči pogledi, dotiki in poljubi. Tamara je bila zaradi teh zaljubljenih potez deležna hudih obtožb s strani sotekmice Doroteje, češ da je lahka.

REnato Lužar Magazin Ljubezen po domače: S katero tekmovalko se je Renato predajal strastem?

A tokrat Renato na zmenek ni povabil Tamare, temveč ravno Dorotejo. In to kakšen! Laskanju in obljubam ni bilo videti konca.  "Ful si luškana. Tvoje oči, joj ..." ji je pihal na dušo in njene dvome utišal s stavkom, da le njej tako piha na dušo in ne kar vsaki. "Vidim, da se te da težko osvojiti, samo jaz bom naredil vse, da te," ji je zagotovil in jo s tem ponovno želel pomiriti, da si ne želi kar vsake spraviti v posteljo. No, vsake ne, dve pa že morda. Ko se je vrnil iz zmenka, je očitno takoj pozabil na vse obljube, ko je pred hišo zagledal Tamaro. Pod dekico se je želel pogreti s simpatično temnolasko in ji ob pripombi, ali se ni pravkar grel, odgovoril: "Si ljubosumna? /…/ Zdaj si ti tu, ne Doroteja. Kar je bilo, je bilo ... Ne sekiraj se, vse bo v redu," je rekel in jo v naročju nesel čez prag.

Obljubo že prelomil

S tem je prelomil pogoj, ki mu ga je postavila Doroteja, in sicer, da mora Tamaro dati na distanco, če jo želi osvojiti. Renato ji je obljubil, da bo naredil vse, da jo osvoji, a obljubo več kot očitno prelomil že takoj ob prihodu domov. 
jože mastnak Magazin Ljubezen po domače: Med dekleti je takoj počilo
Komentarjev 4
  • miha12 09:05 30.april 2018.

    Pravi suhakranjski kmetavzar , ki ima zna nagone brzdati kot zajec v kletki s samicami. Na pogled in pri obnasanju nagravzen,sicer pa tudi te punce oodobnega izgleda in mentalitete. Ce bi imele kaj v glavi v ta sou ne bi sle!

  • supreme 18:09 29.april 2018.

    Kak antipaticen tip.....ce bi bil bejba mu neb dal pa ceb bil edin tip na svetu.....

  • Tadej 14:27 29.april 2018.

    Tale Renato je ali tako butast ali pa tako zaljubljen v Tamaro. Mislim, da bolj prvo.

Sorodne novice