Magazin > VIP
42699 ogledov

Vesna za intervju zahtevala 10 tisočakov

Vesna Šošterič POP TV
Tekmovalka šova Ljubezen po domače, Vesna Šošterič pravi, da od medijske slave ne more živeti.

Vesna Šošterič za intervju menda zahteva od 500 do 10 tisoč evrov, piše revija Nova, ki je slavno kmetico prosila za intervju. Ustvarjalci revije nad tem niso bili pretirano presenečeni, saj so podobnih ambicij, sploh s strani resničnostnih zvezdnikov, že vajeni. 

Vesna Šošterič Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Vesna pokazala svojo strastno plat, pri Mihu se ni držala nazaj

Vesna je za Žurnal24 pojasnila, da bi seveda bila vesela kakšnega evra, če že mora govoriti, da pa z denarno zahtevo v viši 10 tisočakov ni mislila resno. "Res sem rekla, da intervjujev ne dajem več. To pa sem mogla reči, ker sem bila ravno v družbi in se nisem mogla pogovarjati. Bolj zato, da sem dražila kolege, ki so vsi radovedni, kot da bi resno mislila. Vem, da to ni realno in kaj pa čem, kot da bom z novinarji še naprej govorila zastonj," je povedala Vesna, ki je med tem menda že uspešno rešila svojo ljubezensko zagato. 

Doroteja Knehtl Ljubezen po domače Magazin Je to dokaz, da Renato ni izbral Doroteje?

Že pred časom smo namreč pisali, da je Vesni en snubec pobegnil, drug, ki je ostal, pa se je za hip ustrašil vsega medijskega pritiska in se odselil s kmetije, a sta z Vesno hitro zgladila odnose in sta spet srečna v objemu drug drugega. Za katerega snubca gre, bomo morali počakati do zaključka sezone šova Ljubezen po domače. 

Komentarjev 3
  • Waltter 13:15 04.maj 2018.

    Drugi snubec je Miro - a je od Mojce pobegno?

  • Marcel Pravnik 12:13 04.maj 2018.

    Če ni res, potem škoda. Ma prav, kar pravi, pa še mir bo imela.

  • dd 10:05 04.maj 2018.

    Pametno, tržno obnašanje.

Sorodne novice