Magazin > VIP
18285 ogledov

Je to dokaz, da Renato ni izbral Doroteje?

Doroteja Knehtl POP TV
Šov Ljubezen po domače so snemali že lansko poletje, a so morebitni televizijski parčki še vedno zaviti v tančico skrivnosti, dokler kdo česa "po nesreči" ne razkrijejo na družabnih omrežjih.

Ker je šov Ljubezen po domače med gledalci zelo priljubljen tudi letos, nas bralci pridno obveščajo o dogajanju za kamerami. In glej ga zlomka, kaj je na Instagramu izvohala naša bralka … Dorotejo Knehtl v objemu postavneža, ki ni Renato iz Ljubezni po domače, kar niti ni presenečenje, glede na to, da je bilo med lepo svetlolasko in zaželenim kmetom veliko nestrinjanj.

Ljubezen po domače Magazin Olala, Renato skače kot kakšen zajček!

Doroteja se je najprej upirala kidanju gnoja, nato je bila ljubosumna na Tamaro in jo označila za lahkoživko, ko je le ta prespala pri Renatu. Očitno si je sedaj le našla moškega po svoji meri in to obeležila tudi na Instagramu. "Trenutno še nimam fanta, je pa to zelo dober prijatelj oziroma kar sveža simpatija, s katero sva te dni zelo uživala na morju in si nabrala nove energije. Dogajanja okoli Renata ne smem komentirati, lahko pa povem, da imam s šovom zelo lepe izkušnje. Zelo sem se spoprijateljila z Laro, ki mi je kot sestra, tudi Tamara je super punca, pohvaliti pa moram še celotno ekipo in ustvarjalce šova,"  je vročo fotografijo in svoje ljubezensko življenje komentirala za Žurnal24.

Doroteja Knehtl | Avtor: Instagram Instagram

REnato Lužar Magazin Ljubezen po domače: S katero tekmovalko se je Renato predajal strastem?

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice