Magazin > VIP
11586 ogledov

Ljubezen po domače: Mihael z enim odgovorom vse uničil

mihael kasaš
Pa tako zagledana je bila vanj …

Tekmovalec šova Ljubezen po domače, Mihael Kasaš, je na zmenek odpeljal Oksano, ki je na ta trenutek dolgo čakala. Že na njunem prvem snidenju je bilo namreč jasno, da je Mihael temnolaski zelo všeč in da se je vanj kar malce zagledala.

Na zmenku sta se pogovarjala o ljubosumju in Oksana ni mogla verjeti svojim ušesom, ko je Mihael izjavil, da osebe, ki jo ljubiš, ne smeš omejevati. Oksana je namreč prepričana, da ni normalno, da te ne zanima, kje in kaj počne oseba, ki jo imaš rad.

Mihael je po zmenku povedal, da mu je bilo ob Oksani nelagodno, saj čuti, da si od njega želi več, a ji naklonjenosti žal ne more vračati.

oksana | Avtor:

No, njegova težava se je sama razrešila. Ko ga je Oksana vprašala, ali si želi otrok, je Miši menda povedal, da se v tem življenju ne vidi v vlogi očeta. „To ni naravno,“ meni Oksana, ki je morala spoznati, da temnolasec ni pravi zanjo, saj si želi naraščaja. "Razočarana sem. Močno se bo moral potruditi, da me spet očara. Skoraj nič se ni potrudil,“ je pozneje potožila sotekmovalkama.

Sicer pa je na Mihaelovo kmetijo prišla Polona, kandidatka, ki se je potegovala za srce Jožeta Mastnaka, a je hitro spoznala, da ni pravi zanjo.

Komentarjev 3
  • Janez Smodis 17:14 13.maj 2018.

    Ta bo še naprej ostal sam

  • Tadej 11:13 13.maj 2018.

    Ta pa je malo lesen :)

  • Avatar čavez
    čavez 08:37 13.maj 2018.

    Tale Mihael je bolj na fante usmerjen mu niso pripeljali prave skupine.