Magazin > VIP
13549 ogledov

Martin iz Ljubezni po domače: Zaradi Vesne je jokal

martin vidmar POP TV
Zanjo je bil pripravljen vse pustiti za seboj in se preseliti k njej.

Vesna Šošterič se je morala spet posloviti od enega od svojih fantov. Tokrat je domov poslala Martina, tako da se za njeno srce borita le še Jožko in Miha

Martin nam je v pogovoru razkril, da je bil po izpadu zelo razočaran, saj mu je bila Vesna zelo všeč. Pravi, da bi bil zanjo pripravljen za seboj pustiti staro življenje. "Vse ima svoje posledice. Ni mi bilo vseeno, ker sem moral domov," je za naš portal povedal Martin in dodal, da je, ko je bil sam, jokal.

Na vprašanje, ali je Vesna po njegovem mnenju naredila napako, ko ga je poslala domov, pravi: "To je bila njena odločitev, da je izbrala druga dva. Napako lahko naredi vsak. Kar je naredila, je naredila." 

Martin je čutil, da bo izpadel, saj je bil zadnji, ki ga je Vesna povabila na zmenek. "Nisem bil užaljen. Pričakoval sem, da bom šel zadnji na zmenek in si mislil, da bom verjetno šel domov." Pravi, da bi danes marsikaj naredil drugače. "Verjetno bi bil bolj samoiniciativen," razmišlja. 

Srečno zaljubljen

Vesna in Martin nista več v stikih. "Z njo tudi nisem poskušal navezati stikov in tudi sedaj ne bom." Razumljivo, da si njene družbe ne želi več, saj je sedaj srečno zaljubljen. "Svoje dekle sem poznal že prej, po šovu pa sva sklenila, da poskusiva," nam je še povedal Martin in nam zaupal, kako je njegov nastop v šovu pokomentirala njegova srčna izbranka. "Smešno ji je vse skupaj, ker mora tudi v službi poslušati, kaj se dogaja v šovu, veliko jo o oddaji tudi sprašujejo."

Čeprav je zunaj deležen le pozitivnih odzivov, pa Martin poudarja, da se nikoli več ne bi prijavil v šov. 

Komentarjev 1
  • Lovebites 07:22 11.maj 2018.

    Dajte no,ne gledam oddaje,ampak po clankih sodec mora bit res komedija.Pacienti so vsi po vrsti.Vesna al kaj je ze pa zgleda ko dec.To moras bit do konca prf......,da se gres tako sramotit pred celotno SLO.Bolan folk do konca.