Magazin > Film & Glasba & TV
7121 ogledov

Tanja Postružnik Koren iz Ljubezni po domače: "Komentarji bolijo"

tanja postružnik koren POP TV
Voditeljica šova Ljubezen po domače Tanja Postružnik Koren se je postavila kandidatom in kandidatkam v bran.

"To je šov, ki služi predvsem zabavi in temu, da se ljudje malo nasmejijo in sprostijo. Ni fino, da smo Slovenci preveč kritični in da vse tako resno jemljemo," pravi voditeljica šova Ljubezen po domače Tanja Postružnik Koren in dodaja: "Zato sem stopila v bran vsem našim kandidatom, da se slučajno ne bi kdo sekiral, ker resnica boli, komentarji še bolj. Želim, da je to šov, da se imamo vsi dobro in da komentarji niso pod nivojem. Ne želim, da nas besede režejo, pač pa da smo drug do drugega prijazni in prizanesljivi. Preveč iščemo težave izven sebe, namesto, da bi se ukvarjali sami s seboj. Ljudje, ki nam ob sobotah zvečer lepšajo večere so tudi iz mesa in krvi. Vsi smo del tega šova in prav je, da to tako tudi jemljemo."

martin, ljubezen po domače Magazin Martin iz Ljubezni po domače: Zaradi Vesne je jokal

A prav šov je tisti, ki pogosto vrže kost za glodanje. "Absolutno, a šov vseeno ostaja na nivoju. To je oddaja, ki je namenjena točno temu, da v ospredje stopijo človeške lastnosti in osebnosti," se strinja Tanja, ki pa se je še posebno močno postavila za resničnostno iskalko ljubezni Vesno Šošterič, ki si jo je marsikdo grdo privoščil: "Ona je le ženska. Jaz pravim, me vse smo Vesne, vse bi lahko bile Vesne. Se rodile na podeželju, ostale tam in ne imele možnosti ali želje iti kam drugam. Jaz, ti, mi vsi smo lahko Vesne. Absolutno se postavim za njo, ker ima srce na pravem mestu."

Vesna Šošterič Ljubezen po domače Magazin Vesna za intervju zahtevala 10 tisočakov
Komentarjev 1
  • Lovebites 11:48 19.maj 2018.

    ....komentarji bolijo...esnica boli,napisemo,kar vidimo.Predvajate oddajo,ki je na najnizjem moznem nivoju v vseh pogledih.Kot da je vse neka pravljica in zivijo v nekem svojem utopicnem lajfu.Bolano do konca.

Sorodne novice