Magazin > VIP
12893 ogledov

Ljubezen po domače: "Hotel je, da ga božam po udu“

jože mastnak Pop TV
Med Jožetom in Simono je počilo!

Kandidat šova Ljubezen po domače, Jože Mastnak, je izgubil kandidatko. Ponoči se je sprl s Simono, ki je naslednji dan spakirala kovčke.

Noč se je sicer začela obetavno. Simona je prišla v Jožetovo spalnico, a je bila nad njegovimi osvajalskimi tehnikami zelo razočarana. "Pridem k njemu spat in kaj je hotel ... Nič. Hotel je, da ga neki božam po spolnem udu. Če je to predigra zanj, tudi prav,“ je bila besna Simona. Jože je bil ves iz sebe, ker se Simona ni želela pogovoriti, ampak je začela takoj pakirati. Je pa potrdil njeno zgodbo.  "Pogovarjala sva se in jaz napeljujem na seks. Malo se božava, primem jo za roko, da me malo boža, ko sem prišel do intimnega dela, je roko umaknila,“ je povedal in dodal, da mu je Simona nato še zabrusila, da ni cenena ženska.

Naslednje jutro mu je Simona pred Anemari še očitala, da ne išče partnerke, ampak brezplačno gospodinjo, služkinjo in ku****. "Simona, te besede niso primerne za televizijo,“ je bil užaljen Jože, ki pa kljub temu ni želel, da Simona zapusti njegovo posestvo. Na koncu sta se pobotala, a Simona mu je dala jasno vedeti, da pri njemu ostaja le kot prijateljica, njegove ljubezni pa si ne želi več.

Komentarjev 4
  • Vasilij Vasquez 12:41 20.maj 2018.

    Zenska njenih let se ne more onegaviti z moskim, ce ni se nic na njo prepisal. To bi pomenil da bi dobil nekaj zastonj, kar pa pri vecini zensk teh let to ne deluje. Samo se mlade seksajo zastonj in iz uzitka.

  • dd 10:20 20.maj 2018.

    Neumno, da še komentarja ne morem napisati. Pa kaj je mislila, da bo dobila sredi noči v moški spalnici?

  • Avatar čavez
    čavez 09:12 20.maj 2018.

    Ne morem si predstavljat da Slovenija premore toliko izrodkov.