Magazin > VIP
1193 ogledov

Ljubezen po domače: Zato se je fotografiral s plišasto igračko

Jože Mastnak, Ljubezen po domače
1/3
POP TV
Jože Mastnak je 45-letni ekonomski tehnik iz Grobelnega. Pravi, da ima rad nevarne stvari, da ima prav poseben hobi in da si je od nekdaj želel delati na televiziji. Išče partnerico, s katero bi lahko užival v prostem času. Pravi, da je bolj zadržan in da mu ni všeč, če ženske ne pokažejo zanimanja.

Rekli ste, da ženska z vami ne bi imela veliko dela. Kaj ste mislili s tem?

Predvsem sem imel v mislih gospodinjska dela, pranje perila, likanje … Ne bi mi bilo težko dati prati perila, ne bi čakal nje. Ne bi imela toliko dela z mano kot s kakšnim moškim, ki bi mu mogla vse dati v roke in skrbeti zanj.

V prejšnji sezoni so fantje iskali dekleta, ki bi znala vse delati. Kako pa bi bilo pri vas?

Naredil sem, kar sem hotel narediti. Zadal sem si cilj, da je na določeni točki dovolj garaštva in je treba tudi nase in na partnerico gledati. Pri meni bi pravo žensko čakalo prijetno življenje.

Kakšne kvalitete mora imeti ženska, da bi vas očarala?

Rad imam natančne ženske, ki dajo nekaj na čistočo in higieno. Ne, da sem preveč pedanten, nek osnovni higienski nivo pa mora biti, saj imam tudi sam rad pospravljen in čist dom. Sicer pa, da je urejena, prijazna, da je izobražena oziroma razgledana, da je kompromisna …

Povedali ste, da ste bolj zadržani in da bi zato radi imeli žensko, ki je zgovorna. Kako pa bo z zmenki pred kamero?

Upam, da ne bo težav. Če bodo dekleta prišla k meni, ne bi smelo biti težav. Bodo pa tudi one kaj rekle in me malo rešile (smeh).

Že 17 let živite sami. Zakaj?

Leta se kar vrtijo. Starši so umrli, potem sem hotel kmetijo spraviti na noge. Nikoli sem bil tip človeka, ki bi hodil po diskotekah, saj cigareti in alkohol resnično niso zame in vse ostalo, kar pride zraven. Leta so me prehitela. Zdaj sem si pa rekel, da bo treba nekaj narediti. Že lansko leto sem videl to oddajo, a sem žal zamudil prijave. Letos pa sem uspešno prišel med ožji izbor, kar je tudi dosežek zase.

Povedali ste, da ženski, ki ni takoj pokazala interesa, niste dali druge priložnosti. Boste v oddaji dali kakšno priložnost več?

Poskusil bom razviti odnos, a mora pa tudi ona pokazati, da jo zanimam, ne da se pusti prositi. Če sem ji všeč, naj pove in če sva za skupaj sva, če ne pa pač ne. Dolgo ne bom nagovarjal, to sigurno ne. Enkrat, dvakrat že, kaj več pa težko. Mogoče malo prehitro odneham, takšen pač sem. Prej bi punca mene 'zapecala' kot pa jaz njo (smeh).

Videli smo, da vas zanima televizija, da jih imate kar devet. Zakaj takšno navdušenje?

Ko sem bil mlad fant je bila moja velika želja, da bi sodeloval pri produkciji na POP TV, ki je z oddajanjem začel, ko sem bil v 20. letih. A žal nisem dobil priložnosti. Ni mi uspelo in v tem nikoli nisem delal. Sem pa drugače tudi maneken, tako da posnamem kakšne fotografije in reklame.

Ste maneken že od mladih let?

Joj, ne, šele pred dvema letoma sem šel na na avdicijo, da vidim, kako bo. Želja je bila že prej, ampak včasih je to bilo zelo nedosegljivo. Potem pa sem se pred dvema letoma spustil v to in je gospa, za katero delam reklamo, rekla, da imam pravo postavo in mere in da iščejo prav takšen profil.

Snemate reklame, ste fotomodel ali hodite po modni brvi?

Priložnostno posnamem kakšno reklamo, sicer pa bolj modne revije. Okoli sedemkrat na leto imamo nastope. Delam za blagovno znamko, ki je zelo znana v okolici Celja ...

Prebrala sem, da so vam všeč stvari, ki so na meji zmogljivega … Kaj točno ste s tem mislili?

Temu se reče kaskaderstvo. Recimo doma s traktorjem vozim čisto na robu, ravno toliko, da ne pride do nesreče. To me fascinira, ampak moram poudariti, da to res delam varno. Zanimajo me hitre in drzne stvari.

Na uradnih fotografijah za šov pozirate s plišastim slončkom. Ima slonček kakšen poseben pomen?

Tega slončka mi je dala bivša punca že dvajset let nazaj. Je poseben spomin nanjo, na moje prvo dekle, prvo ljubezen ...

Ste želeli kaj posebnega sporočiti s tem slončkom?

Niti ne, mogoče samo to, da imam zelo rad živali in naravo. Hotel sem nekaj naravnega zraven.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.