Magazin > VIP
7185 ogledov

Renato padel na kolena!

renato lužar POP TV
Renato se je odločil za usodni korak.

Da je temnolasa Tamara v sekundi osvojila srce kmeta Renata Lužarja, je bilo jasno vsem gledalcem šova Ljubezen po domače. Ne glede na to, kako so se njene tekmice trudile, Renatovo srce je bilo le za Tamaro. 

Tamara se je kmalu po koncu šova, ki so ga snemali lansko poletje, preselila na Lužarjevo kmetijo na Blokah, Renato pa je nedavno naredil tudi usodni korak in ji nataknil zaročni prstan. "Bilo je še bolje, kot sem si predstavjala in sanjala o tem. Renato je romantik in te zadeve dela z srcem. Zna presenetiti žensko in jo pustiti brez besed. Bilo je kot v filmu, niso manjkale svečke, vrtnice, in tudi šampanjec ne," je za spletno stran šova Ljubezen po domače povedala Tami.

Parček obljublja, da bo njuna poroka sanjska, oba pa si želita tudi otrok.

Komentarjev 4
  • Lovebites 10:52 10.junij 2018.

    Ufff,mi gre na k....ta wanna be jebac.Ocitno je butnil kako bejbo,prikazal se mu je Jezuscek in zdaj misli,da je on najvecji vaski jebac. Antipaticen do konca,okej,glede lepote je relativno,ampak ta njegova ogromna usta in cudna faca...ko nek stvor.Hoce bit nekaj,nek ...prikaži več frajer in macho,dejansko pa je mentalna pokveka.Aja,cudno,da vec ne potrebuje mamine zize .Katastrofa.Tarca posmeha,ampak on to ne dojame.

  • tecumseh_1975 10:14 10.junij 2018.

    tipična vaška jebačina s pametjo in emocijami 5 letnika. Plus da je mamin sinko. Tole se bo končalo tako kot se je začelo.

  • supreme 10:06 10.junij 2018.

    Kk antipaticen tip.....

Sorodne novice