Magazin > Film & Glasba & TV
23527 ogledov

To je po šovu Ljubezen po domače sklenila Doroteja

doroteja, renato lužar Pop TV
Eden najbolj negativno prikazanih likov v šovu Ljubezen po domače, Doroteja Knehtl, pravi, da je s šovom opravila.

Po večtedenski drami je Renatovo kmetijo zapustila Doroteja"Jaz nimam kaj delati s punco, če ji smrdi delo," je Renato v oddaji povedal svoji mami in dodal, da je namesto njega že odločilo njegovo srce: "Mislim, da sem našel pravo in brez veze, da še kaj dolgovezimo."  S tem je mislil Tamaro, ki si jo v kratkem želi celo za ženo in mamo svojih otrok. 

Doroteja Knehtl Ljubezen po domače Magazin Je to dokaz, da Renato ni izbral Doroteje?

Doroteji pa je prekipelo, ker se je Renato posvečal le Tamari in je spakirala svoje stvari: "Na mene veliko fantov čaka in za mene ni kmetija, za mene je modna pista."  Ob odhodu je Renatu zabrusila: "Veš, kaj sem jaz tebi rekla? Da ti njo skenslaš, pa je nisi." Renato ji je odgovoril, da to ne bo šlo, nato pa se je izločila kar sama: "Zdaj pa ti poslušaj mojo odločitev! Ne boš ti mene izločil, jaz bom tebe izločila! Da ti je to jasno! Adijo. /.../ Če bi vedela, da sta onadva skupaj, bi že prej spakirala kovčke in bi šla, ker z mano se nihče ne bo igral." 

Ljubezen po domače Magazin Olala, Renato skače kot kakšen zajček!

Nad Dorotejo, ki je zagotovo bila svojevrsten lik v šovu, se je na družabnih omrežjih nato vsul plaz kritik:

"Bogo bitje, tole je le blamaža in osramotitev v šovu, ta prav padec na realna tla jo pa še čaka v real lajfu, ker res plava in živi v lastnih iluzijah ... "

"Žal, ta mladenka naj bi imela 25 let? To kar je pokazala v šovu je na nivoju 15 letnic, ki ne vedo kaj bi rade same s sabo, niti ne vedo kaj je življenje ..."

Dorotejo smo prosili za intervju, a pravi, da je s šovom zaključila in da izjav glede tega ne bo več dajala. 

Komentarjev 6
  • Smesko 14:26 05.junij 2018.

    Lepo ji je povedal, pa res ji ne bo lahko v življenju... Lepo bi bilo, da bi ji bila streznitev ta izkušnja, ampak verjetno ne bo, bo raje krivila vse druge kot sebe. Bljižni ji pa verjetno ne upajo povedati ...prikaži več resnice in jo spraviti na realna tla... Žal, če narediš par selfijev in objaviš na FB še nisi manekenka. :)

  • Snežinko 14:09 05.junij 2018.

    Na njo doma čaka veliko moških? A res? Zakaj vraga je pa potem šla v tale šov? Zagotovo trdim, da ne samo, da noben ne "čaka nanjo", ampak ima tudi izredno malo šans, da kogarkoli dobi (razen ---- se ve ...prikaži več kako, pa še tako je izbor omejen). Modna pista malo morgen. Ko manekenk zmanjka...je dolga praznina...in potem druga vrsta deklet, ki nikoli ne bodo manekenke - v tej vrsti je čisto na koncu ona... saj ni ona kriva, ampak žal ni ravno lepotica.

  • dd 13:44 05.junij 2018.

    Punca ni prav nič bolna. V oddaji-in tudi na zmenku, ji je Renato rekel, da jo bo osvojil, in punca je to vzela resno. Na koncu smo videli kaj se izcimi iz laži.

Sorodne novice