Magazin /magazin/film-glasba-tv
23528 ogledov

To je po šovu Ljubezen po domače sklenila Doroteja

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Majazmaja 08:50 05.junij 2018.

    Sem mislila, da bo članek o tem, da si bo končno poiskala strokovno pomoč. Živi nekje v nekih svojem svetu, kjer je popolna, ima idealno družino, kjer se moški borijo zanjo ... V resnici je daleč od inteligentne ženske, daleč ...prikaži več od manekenke, njena družina je porazna (fotr nasilnež in brezdomec), pa tudi moški žensk s takim katastrofalnim karakterjem, kot ga ima ona, ne marajo. Opaziti je projekcijo - svoje negativne lastnosti pripisuje drugim. Do nje se lahko čuti samo pomilovanje.

  • Lovebites 07:37 05.junij 2018.

    Dejstvo je,da je ta D.retardirana in bolna.Cist resno,njej mogoce pomaga se samo strokovna psihiatricna pomoc,pa se to dvomim.Disfunkcionalna druzina in motnje v glavi,posledica odrascanja v neurejenih razmerah se kazejo.Po moje ona nikoli ni bila cist OK tam zgoraj.Ona zivi v ...prikaži več nekem svojem zblojenem svetu in realnosti sploh ne dojema.Mi lahko pljuvamo po njej,ampak punca je mentalno bolna.

  • Snežinko 14:09 05.junij 2018.

    Na njo doma čaka veliko moških? A res? Zakaj vraga je pa potem šla v tale šov? Zagotovo trdim, da ne samo, da noben ne "čaka nanjo", ampak ima tudi izredno malo šans, da kogarkoli dobi (razen ---- se ve ...prikaži več kako, pa še tako je izbor omejen). Modna pista malo morgen. Ko manekenk zmanjka...je dolga praznina...in potem druga vrsta deklet, ki nikoli ne bodo manekenke - v tej vrsti je čisto na koncu ona... saj ni ona kriva, ampak žal ni ravno lepotica.

  • Smesko 14:26 05.junij 2018.

    Lepo ji je povedal, pa res ji ne bo lahko v življenju... Lepo bi bilo, da bi ji bila streznitev ta izkušnja, ampak verjetno ne bo, bo raje krivila vse druge kot sebe. Bljižni ji pa verjetno ne upajo povedati ...prikaži več resnice in jo spraviti na realna tla... Žal, če narediš par selfijev in objaviš na FB še nisi manekenka. :)

  • dd 13:44 05.junij 2018.

    Punca ni prav nič bolna. V oddaji-in tudi na zmenku, ji je Renato rekel, da jo bo osvojil, in punca je to vzela resno. Na koncu smo videli kaj se izcimi iz laži.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.