Magazin > VIP
15316 ogledov

Doroteja iz Ljubezni po domače o odnosu z očetom

doroteja, renato lužar Pop TV
Mu je oprostila?

Doroteja Knehtl je hčerka Bojana Knehtla, ki smo ga leta 2015 gledali v šovu Kmetija: Nov začetek. Med šovom pa se ni veliko govorilo le o Bojanu, ampak tudi o njegovi hčerki in ženi. 

Doroteja se je namreč takrat odzvala na očetove besede, da sta ga z mamo vrgli na cesto. Kot nam je razložila, se je Bojan moral izseliti zaradi prepovedi približevanja. Ko je bil vinjen, naj bi se namreč nasilno obnašal. Te obtožbe je zavrnil in za naš portal povedal, da se hčerke nikoli ni grobo dotaknil, ampak je bil med prepirom le bolj glasen.

Kaj vse mu je Doroteja očitala, lahko preberete TUKAJ.

Kljub družinskim zdraham nam je Doroteja takrat zaupala, da si želi imeti stike z očetom in želja se ji je uresničila. "Zmeraj bo ostal moj oče, ne glede na to, kakšen je bil," nam je zaupala Doroteja in dodala, da ima očeta zelo rada in da bi bilo nenavadno, če ne bi bila v lepih odnosih. "Če bo kdaj potreboval pomoč, se lahko zanese name. Do njega ne gojim nobene zamere, saj se mu že vse oprostila."

Komentarjev 1
  • Lovebites 14:02 12.maj 2018.

    Pa to so vsi prf......Svoje privat druzinske zadeve naj urejajo med sabo.Eni bi za denar in sekundo"slave"oziroma pozornosti prodali sebe.Prostitucija na visku.Bolj prf... folk,vecjo gledanost imajo.Kaj jim drugega oreostane?Verjetno vecinoma vsi na socialkah in brezposelni.Kdo od normalnih,zaposlenih pa ima tedne ...prikaži večne in mesece bit odsoten iz sluzbe?