Magazin > VIP
9683 ogledov

Ljubezen po domače: "Delali so na tem, da naju spravijo narazen"

renato
Renato se je odločil za Tamaro. Je bila to dobra odločitev?

Na kmetiji Renata Lužarja je bilo pestro, čeprav se je že takoj videlo, da je svoje srce poklonil temnolasi Tamari. Doroteja je bila namreč tako ljubosumna na konkurentko, da jo je pred Renatom napadala. Več o tem lahko preberete na tej povezavi. Njeno obnašanje ji ni pomagalo, Renato je ostal pri Tamari.

Šov so snemali lani, Tamara pa je sedaj razkrila, ali je njuna ljubezen obstala. "Evo naju! Od 8.9.2017 pa vse do danes. Midva sva skupaj. Najina veza se je obdržala kljub vsemu. To pomeni, bili so ljudje, ki so delali na tem, da naju spravijo narazen, bili so težki trenutki, ker je najina veza morala biti skrita do konca šova. Kakorkoli, že nekaj časa je vsem jasno, da sva skupaj. Vse slabe stvari in dobre so naju samo še bolj združile! Ni bilo lahko, ampak to je samo dokaz, da oddaja lahko dejansko združi dva različna svetova. Hvala šovu #ljubezenpodomace in #najboljsiEkipi, ki me je izbrala za ta šov. Brez njega ne bi spoznala najboljšega fanta," je zapisala na Facebooku. 

doroteja, renato lužar grde kritike Magazin To je po šovu Ljubezen po domače sklenila Doroteja

Komentarjev 2
  • Tadej 15:47 06.junij 2018.

    Samo brez ljubosumja. Imata se rada in to je najbolj pomembno.

  • Lovebites 11:15 06.junij 2018.

    To ne bo trajalo.No way.Zacetna evforija pac.Tale Renato pa je res kot nek fantic,nic moskega ni na njem,ima pa se za najvecjega machota in j.......Pa se narcisoiden do konca brez razloga.S temi dlesni in velikimi usti je ful cuden.Ko poljubi ...prikaži več Tamaro,je njena glava po moje v celoti v njegovih ustih.Niti ni lep,karizmaticen,nic omembe vrednega.Ona pa cenena afnica s cenenimi cunjami