Magazin > Film & Glasba & TV
24778 ogledov

Ljubezen po domače: Zaljubljenemu kmetu spustila več košaric

Ljubezen po domače Pop TV
V šovu Ljubezen po domače vsi akterji niso izbrali ljubezni, ki bi jim jo vračali.

Kljub romantičnemu potovanju, se Anna ni ogrela za junaka podeželja Milana, ki ji je celo kupil konja in izrazil željo po skupnem življenju.  "Jaz sem mu dala jasno vedeti, da se zaenkrat to ne bo zgodilo ... Verjamem, da se je on zaljubil vame, ampak jaz se vanj na žalost nisem," je bila jasna. Z Milanom ni želela preživeti niti ene skupne noči in zahtevala celo svojo sobo.  "Mi je kar brez veze, ker jaz nisem zaljubljena vanj in mi je to kar nekaj. Brez veze mi je vse skupaj," je še ponavljala. Nič čudnega, da je bil ubogi Milan nad izletom povsem razočaran. 

Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Vesna ponoči razočarana nad mladim Joškom

Pogovor o skupni prihodnosti nikakor ni stekel. "Jaz potrebujem čas, in ko se bom odločila, bom povedala. /.../ Za Milana bi bilo boljše, da bi se zaljubil v Sonjo, ne vame. Mislim, da bi bil to srečen konec vsega tega," je bila stroga ob večerji, poleg tega ji gre že zelo na živce, da Milan kar naprej rine vanjo in odgovorov ne razbere iz njenega obnašanja. Ubogi Milan!

ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

 

Komentarjev 5
  • bina19 16:22 22.junij 2018.

    Vsi komentatorji imajo prav. Kaj misli da je, neka lepotica? Kar pogleda naj se v obraz, kakšen starikav je. Kaj pa je bilo Milanu, pa res ne vem. Sonja je bila pravi biser za njega. Aja, jahati mora? S tem ...prikaži večm kako se je odločil Milan, mislim, da si je naredil slabo reklamo. Ne vem, zakaj je pisala Milanu in šla k njemu, ko jo je izbral, saj je takoj videla, kakšen je. No, meni je bila v oddajah grozna!

  • Vesna Dolšak 18:42 19.junij 2018.

    Ta je ena avša. Le zakaj je ni poslal domov že v štartu?!

  • mercedesb 17:31 19.junij 2018.

    Sla je v sou samo zato,da bi jo morda videl kaksen premoznez,babnca je brezposelna pa bi rada na lahek nacin do dnarja prsla. Sicer se ne zaveda,da je taka kot bi je s kravje riti vn potegnu.

Sorodne novice