Magazin > VIP
30160 ogledov

Alenka iz šova Ljubezen po domače fanta spoznala v študentskem domu

Alenka Brezovšek Osebni arhiv
Alenka Brezovšek, ki smo jo lahko videli v Big Brotherju in tudi v drugi sezoni šova Ljubezen po domače, je na Mišija že pozabila. Njeno srce je osvojil kar nekaj let mlajši Primorec.

Alenki Brezovšek iz šova Ljubezen po domače ni uspelo osvojiti srca Mihaela Kasaša, a zaradi tega ni prav nič žalostna.  Alenka je namreč že nekaj mesecev srečno zaljubljena, in sicer v 17 let mlajšega Primorca, ki ga je spoznala v študentskem domu, ko je bila na obisku pri prijateljih.

"Najin prvi zmenek je bil kar v sobici v študentskem domu, zelo preprosto, a mi vsaj ni bilo treba ožemati paradižnikov tako kot pri Mihaelu. Iskrica je preskočila takoj. Osvojil me je s preprostostjo, nezlaganostjo. Sicer pa sem med Mišijem in novim fantom opazila podobnost - oba sta zadržana. Moj partner se ne želi medijsko izpostavljati in ne hodi rad na zabave. Očitno se nasprotja res privlačijo.," je za Žurnal24 povedala Alenka in dodala da so ji že od nekdaj všeč mlajši moški.

Alenka Brezovšek | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv


Da poptevejev kmet ni zanjo, je Alenki spoznala že zelo kmalu. "To mi je bilo jasno takoj, ko me je povabil na razvpiti zmenek s paradižniki in to brez pijače, celo brez vode. Lahko bi pripravil vsaj dišeče svečke za odganjanje komarjev," pravi Alenka, ki je bila sicer z letošnjo sezono šova Ljubezen po domače več kot zadovoljna, njen 25-letni ljubimec pa meni, da gre za bedasto oddajo. 

"Šov se mu zdi bedarija, meni pa letos prav vrhunski in zabaven. Sočna limonada, zabavna komedija, napeta kriminalka in solzava drama v enem. Vsa čast ekipi!"

Komentarjev 6
  • Kolr 13:32 12.junij 2018.

    Tej lulki z oci ven gledajo

  • Tadej 10:15 12.junij 2018.

    Tak stara pa tak nora.

  • tecumseh_1975 09:18 12.junij 2018.

    čak a sem prav zračunal, da je potem stara že 42? ne..