Magazin > VIP
12588 ogledov

Šok v šovu Ljubezen po domače: Zato je Jože Simoni dal košarico

jože mastnak POP TV
Simono je v finalni oddaji čakalo negativno presenečenje. To je povedala po šoku.

V finalni oddaji šova Ljubezen po domače je Jože Mastnak šokiral svojo izbranko Simono. Četudi je bilo med snemanjem njunih prigod na romantičnem izletu videti, da se odlično razumeta in da sta si zelo naklonjena, je Simoni Jože dal košarico in razglasil, da mu je bolj pri srcu Anemari Klun. Simona se je sicer smejala, a jasno je bilo, da jo je kmet prizadel, saj se je odločil za njeno največjo nasprotnico.

Ljubezen po domače Finale šova Magazin Finale šova Ljubezen po domače: Katere ljubezni so obstale in katere razpadle?

Jože je za 24ur.com razložil, zakaj si s Simono ne predstavlja življenja. Po končanem snemanju se je par še nekajkrat videl, a snidenja niso bila romantična, saj naj bi se rdečelaska obnašala ukazovalno in arogantno. "Postavljala je samo takšne pogoje, ki so njej v prid, moje mnenje pa ni štelo. Rekla je, da na kmetiji nimam veliko dela in da bi moral skrbeti tudi za gospodinjska dela. Pa ona ne bi na vrtu delala, pa ne bi na njivi delala. Jaz sicer lahko pomagam, ne vem pa, kaj bi pa potem ona delala, razen da bi hodila v službo, tako kot jaz. Zdi se mi, da se je ona z menoj zbližala predvsem zaradi mojega materialnega stanja. Midva ne bi mogla funkcionirati,“ pravi Jože, ki je Simoni menda še pred snemanjem finalne oddaje povedal, da je med njima konec.

Ljubezen po domače | Avtor: Pop TV Pop TV

Simona se povabilu na daljši intervju ni odzvala, prav tako pa se ni spuščala v podrobnosti. "Nisem pričakovala, niti v sanjah, da bom v oddaji doživela toliko lepih trenutkov. Na žalost se vse dobro enkrat konča in konec oddaje je tu. Hvala vsem gledalcem za podporo in pozitivna sporočila. Lahko vam zaupam, da nisem obupala nad ljubeznijo, povsod je, le verjeti je treba, da je namenjena tudi nam. Hvala tudi vsem kritikom, ki ste mi pokazali svoje poglede. Hvala ekipi za prijaznost in dogodivščine. Rada vas imam vse in vsem želim še več smeha in veselja v življenju, vsak dan,“ je bilo vse, kar je povedala omenjeni spletni strani.

Komentarjev 3
  • mercedesb 18:01 26.junij 2018.

    Ta ni za drugam kot za mesarski pult,nevljudna,arogantna,nasilna,oblastna,povrh vsega pa še izgleda kot sumo borka,odvratna do konca,bog se jo usmili

  • Sara_Macdonell 16:21 26.junij 2018.

    Google zdaj plačuje od 2500 do 5000 USD na teden za delo na spletu od doma.... Moj prijatelj mlajšega brata že več mesecev povprečno 18k in dela približno 24 ur na teden..... Zdaj bi morali poskusiti dobiti to delo in ...prikaži več začeti zaslužiti denar na spletu, tako da sledite navodilom naa tem spletnem dnevniku ..... ....... >>>>>>>>>>>> www.WebJob8.Com