Magazin > VIP
27416 ogledov

Foto: Ljubezenske počitnice Vesne Šošterič

Vesna Šošterič
1/5
strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
Golobčka iz šova Ljubezen po domače ste še vedno do ušes zaljubljena.

Najbolj simpatična protagonistka zadnje sezone šova Ljubzen po domače Vesna Šošterič in njen izbranec Miha Rebernak sta še vedno do ušes zaljubljena. "Lepo nama je, skupaj delava na kmetiji, rada pa si vzameva tudi čas zase in se odpraviva na sprehod ali v kakšno gostilno," nam je zaupala Vesna in dodala, da si svojo srečo želita povečati z naraščajem, a vse ob svojem času.

doroteja, renato lužar Vroče! Magazin Opa! S tem je Tamara iz Ljubezni po domače nekoč služila

Več kot srečen pa je slišati tudi Miha, ki pravi, da je Vesnina pozitivna energija in veselje do življenja ena najlepših stvari, ki se mu je lahko zgodila. "Ravno zaradi te njene sproščenosti in veselja jo imam tako rad. Z njo se je res zabavno družiti," pravi Miha. Golobčka sicer letošnje poletje, zaradi dela na kmetiji, nista imela veliko prostega časa, zato sta se namakala kar na domačem vrtu, kratke počitnice pa sta si privoščila šele proti koncu poletja.

Milan Tražn Magazin Milan iz Ljubezni po domače: Tako je spoznal, da ga je partnerka varala

Nekaj njunih morskih utrinkov sta z nami delila v galeriji. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice