Magazin > VIP
6618 ogledov

Ljubezen po domače: Vesnino življenje je bilo v nevarnosti

vesna šošterič POP TV
Vesna Šošterič je imela spet smolo.

Kandidatka šova Ljubezen po domače, Vesna Šošterič, ima zadnje čase smolo. Najprej je padla z drevesa in si poškodovala vrat, pred nekaj dnevi pa je morala spet k zdravniku.

Vesna je namreč med košenjem trave naletela na osje gnezdo, dve osi sta jo pičili, kar je zanjo nevarno, saj je alergična na osje pike. "Pred nekaj leti me je pičil sršen in od takrat dalje sem alergična. Saj se paziš, a pikov ne moreš popolnoma preprečiti. Tokrat jih nisem videla, saj je bila trava visoka. Ena me je pičila ob žili na vratu in zelo hitro me je začelo dušiti, zato sem šla k zdravniku,“ je za Žurnal24 povedala Vesna, ki ima sedaj za vsak primer s seboj tablete, ki preprečujejo alergijske reakcije.

Vesna Šošterič Magazin Ljubezen po domače: Jožko razkril, kaj se je zgodilo na izletu z Vesno
Vesna Šošterič Magazin Na kmetiji Vesne Šoštarič gruče obiskovalcev
Komentarjev 4
  • Lovebites 15:13 04.julij 2018.

    Koga zanima ta blesava baba?Obnasanje in izgled katastrofa,pa to,da dela na kmetiji nima nobene veze z (ne)razgledanostjo in izgledom.Tale je z drugega planeta.Mislim,potrebna ko sam vrag,upam da ga je fasala,ampak da se sramoti s tistim plasticnim slonckom,fak.Kaj se dogaja folku ...prikaži več v glavah in tistim,da jih pustijo,da se tako prostituirajo na tv.Kreteni,ko bi jim vsaj kaj placali,tako pa vse kapne v tv mosnjo.

  • wingspan15 10:53 04.julij 2018.

    Za božjo voljo, kdaj boste že enkrat nehali pisati o tej ženski?.

  • maresem 09:42 04.julij 2018.

    Včeraj sem stopil na mačji drek in ker sem alergičen na njega, se zdaj bojim posledic, epidemije smrditisa.