Magazin > VIP
18565 ogledov

Vesna Šošterič: Boli jo, da ji Joško ni povedal, zakaj je odšel

Vesna Šošterič Miro Majcen
Kljub temu da je z Miho, bi si od Joška želela pojasnilo.

Kot je znano, je junakinji šova Ljubezen po domače, Vesni Šoštarič,  prvotni izbranec Joško "pobegnil" brez znanega razloga.  "Ni povedal, zakaj si je premislil. Dokler so bile kamere, je bilo vse ok, ko so kamere odšle, pa  se je brez razlage umaknil. Nič ni pojasnil, kako in zakaj. Bi si želela vedeti vzrok. Je krivo to, da je kmetija prevelika, da se mu ne ljubi delat? Ker tako je na kmetiji, ko se dela se res dela, čeprav vse strojno, ko se sedi, se pa sedi," pravi Vesna, ki je po Joškovem odhodu našla srečo z Miho, ki se je v šovu prav tako boril za njeno srce.

Vesna Šošterič Magazin Ljubezen po domače: Jožko nam je razkril, zakaj je končal zvezo z Vesno

Vesna pravi, da imata z Miho veliko načrtov, prvi je vsekakor skupni dopust nekje na morju ali v planinah. "Videvava se večinoma čez vikende, ker čez teden ima službo, ob petkih pa pride k meni na kmetijo, kjer mi tudi pomaga in po navadi ostane do ponedeljka zjutraj. Da se malo sprostiva, greva rada na kakšen sprehod, pa tudi na žurke rada hodiva, saj sva oba veseljaka," o svojem fantu pove Vesna. O otrocih zaenkrat še ne razmišljata, saj prvita, da je sedaj čas za spoznavanje drug drugega. 

alenka brezovšek Ljubezen po domače Magazin Alenka iz šova Ljubezen po domače fanta spoznala v študentskem domu

 

Komentarjev 5
  • Jožkooo 22:41 26.junij 2018.

    Vesnina zgodba v celoti na https://www.youtube.com/watch?v=RJKToVxexJ0 Smeh :)

  • Sara_Macdonell 16:30 26.junij 2018.

    Google zdaj plačuje od 2500 do 5000 USD na teden za delo na spletu od doma.... Moj prijatelj mlajšega brata že več mesecev povprečno 18k in dela približno 24 ur na teden..... Zdaj bi morali poskusiti dobiti to delo in ...prikaži več začeti zaslužiti denar na spletu, tak0 da sledite navodilom na tem spletnem dnevniku ..... ....... >>>>>>>>>>>> www.WebJob8.Com

  • Lovebites 14:07 26.junij 2018.

    Ana,spakiraj ze enkrat v Polje.Vsak dan nabijanje s to zabito,nerazgledano,prfu .... Vesno.Zivljenje na kmetiji ni izgovor,da si neumen in nerazgledan.Pa pri njenih letih,da jo starsi komandirajo in dolocajo, kako bo zivela ....mentalna revica tale Vesna.

Sorodne novice