Magazin > VIP
49119 ogledov

Opa! S tem je Tamara iz Ljubezni po domače nekoč služila

doroteja, renato lužar Pop TV
Tamara je imela nekoč precej žgečkljiv hobi.

"Res je, tri leta sem plesala kot go-go plesalka in sicer v klubu Powder pod Pohorjem, ki je danes zaprt. Že od nekdaj sem rada plesala in pri tem izstopala, nato me je takrat opazil lastnik lokala in mi ponudil delo go-go plesalke," nam je zaupala Tamara iz šova Ljubezen po domače, ki je seksi hobi, s katerim je zaslužila 60 evrov na noč, po treh letih pustila, saj njena okolica tega ni ravno dobro sprejemala.

"V Sloveniji tega ne sprejmejo najbolj pozitivno, deležna sem bila precej negativnih opazk. Čeprav sem bila normalno oblečena in vedno plesala tako, da nisem bila na dosegu obiskovalcem, so mi očitali, da plešemo nage, kar pa sploh ni res. Zaradi staršev in okolice sem nato nehala," je pojasnila.

Ljubezen po domače Magazin Tudi temu parčku iz Ljubezni po domače ni bilo usojeno

In kako na njeno preteklost go-go plesalke gleda njen Renato, s katerim sta se spoznala in zaljubila prav v šovu Ljubezen po domače? "Povedala sem mu, da ne bi izvedel od kje drugje. Rekel je, da ga ne zanima, kaj sem počela prej, da pa bi ga motilo, če bi to počela sedaj, ko sem z njim. Je pa vesel, če zaplešem samo zanj," je še dodala Tamara.

 

Komentarjev 6
  • Majazmaja 09:36 30.julij 2018.

    In kaj potem, če je plesala? Je vsaj delala in ni zažirala staršev ali celo sponzorušila, tako kot marsikatera ...

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 17:10 29.julij 2018.

    In novinarji bodo naredili vse samo,da mladi par skregajo in spravijo narazen!! Kako vas ni sram pisati o takšnih stvareh?? Me zanima ali imate vi NOVINARJI tako čisto pretekloast?? Kaj,če bi kdo pisal takšne reči o vas?? Lahko vas je SRAM!!

  • kapibara1 12:33 29.julij 2018.

    Nič narobe- je vsaj delal, ne pa kot južnaki in ilegalci na sociali ! Upam in privoščim ji , da je kaj ZASLUŽILA

Sorodne novice