Magazin > Film & Glasba & TV
16400 ogledov

Ljubezen po domače: Opa! Ob pogledu na to kandidatko se je moral odkašljati!

tanja postružnik koren Mankica Kranjec
Tretja sezona šova Ljubezen po domače. Tanja Postružnik Koren je obiskala prvo skupino ljubezni željnih podeželskih fantov.

Sinoči so na POP TV začeli predvajati novo sezono šova Ljubezen po domače. Tanja Postružnik Koren je imela za nekatere kandidate dobro novico, za Marka Jusa in Kristjana Gričnika pa slabo.

Kristjan Gričnik | Avtor: POP TV POP TV

Fanta nista prejela dovolj pisem, Kristjan je dobil tri, Marko enega, da bi se uvrstila v naslednji krog. Ljubezen bosta morala odslej iskati sama. "Nisem razočaran. Dobil sem tri pisma. S temi pogumnimi dekleti bom poskušal navezati stike. Upam, da bo kaj iz tega,“ je po izpadu povedal Kristjan.

ljubezen po domače, jaka hafner | Avtor: Pop TV Pop TV


Slabo je kazalo tudi enemu od bratov Hafner. Voditeljica Jaki najprej ni izročila vseh pisem. Ko je že mislil, da se bo moral zadovoljiti z enim dekletom, je Tanja iz košare potegnila še cel kup sporočil. Eno od njih je napisala Saška s Ptuja, ki je kandidatu poslala seksi posnetke. Jaka se je moral ob pogledu na postavno manekenko, terapevtko in kozmetičarko odkašljati, njegov brat Gašper pa ga je v šali vprašal, zakaj se je začel tresti.

ljubezen po domače, jaka hafner | Avtor: Pop TV Pop TV


Veliko pisem je dobila tudi edina ženska kandidatka šova, Darja, ki smo jo spoznali že pred leti, ko je nastopila v šovu Kmetija. Zanjo se je prijavil tudi Nejc, ki je od nje mlajši 20 let. "Pustiva se presenetiti, morda pa se ujameva. Cmok cmok,“ ji je sporočil.

ljubezen po domače, darja tomažin | Avtor: Pop TV Pop TV

Dovolj pisem sta dobila tudi Miha Božič in Milan Tržan.

 

Komentarjev 1